Nové Inteligentné Krku Ramenný EMS Svalov Masér Tréner Tepla Relax Elektrické Úľavu od Bolesti ToolCervical Stavec Fyzioterapia

€2.70 €4.65

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Materiál - ABS
  • veľkosť - Medium
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - UOYOTT

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

opíšte

Špecifikácie: nabíjateľná, nabíjateľná masáž hot komprimovať

Funkcie

Krk MassagerFor presné krku a chrbta bolesti, použite RelaxNecker Krku Masér.Jeho jedinečný dizajn a masáž uzly poskytujú účinné, zamerané úľavu od bolesti a cieľ svalové napätie.

Inovatívne DesignThe jedinečný tvar krku masér zábaly bezpečne okolo krku, zabezpečiť dobrý kontakt s svaly celej chrbtice.Vzhľadom na ergonomický tvar, to dokonale zapadá do rôznych telesných typov, poskytuje pohodlný fit a je jednoduchý na používanie.Používatelia môžu nastaviť masér, aby sa pohodlne zmestila okolo krku a hornej časti chrbta.

Masáž Uzly a TechnologyThe krku masér používa rezanie-hrana masáž technológia ak chcete zacieliť na konkrétne oblasti svalového napätia.Je vybavený presne umiestnené masáž uzly.Účinne kneads a uvoľňuje napäté svaly s uzly, ktoré napodobňujú rukami profesionálneho maséra.Pomocou teploliečby, technológia, že to funguje dobre s masážou a je ideálny pre ľudí s krku problémy.

4 Masážne Režimy, 15 Úrovne IntensityUsers môžete vybrať z rôznych intenzity pomocou tohto modulu gadget.Táto premenná intenzity funkcia je kritické pre prispôsobenie na rôzne bolesti prahových hodnôt a preferencií.Keď začiatočníkov zvyknúť si na masáž, môžu začať s ľahšími tlak a potom postupne zvyšovať tlak.

User-Friendly ControlsThe krku masér obsahuje ľahký-k-použitie ovládacích prvkov, aby sa operácia jednoduché.Jednoduché ovládacie prvky umožňujú zákazníkom ľahko otvoriť widget, zmena intenzity masáže a prispôsobiť svoje skúsenosti.Jednoduché ovládacie prvky na zlepšenie celkovej užívateľské skúsenosti.

Komentár:

1. Ručné meranie tolerancie je 2-5g.Prosím, nevadí, striedanie.

2. Vzhľadom na rozdiely medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujem moc!

3. SKU farba je farba obalu výrobku

Package Zahrnuté:

1 * Krku Masér

ahoj, chlapci, ďakujem vám za návštevu mojej obchodu.Garantujeme kvalitu našich výrobkov.Vitajte na návšteve.Dúfam, že sa vám pekný deň!

Všetky recenzie

Príbuzné produkty