Unisex Čiapky Klobúk Krúžok Šál Rukavice Nastaviť Zimné Hrubé Teplé Pletené Čiapky Ženy Muži Pevné Retro Čiapočku Klobúk Soft Touch Displej

€7.15 €8.94

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Gél Tekutý Silikón

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Zostať teplé a štýlový s týmto unisex klobúk, rukavice a šál set!Čalúnená dizajn zabezpečuje pohodlie, zatiaľ čo pohodlné nastavenie uľahčuje pobyt útulná.Ideálny pre všetky relatívnej!

Špecifikácia:

Textílie: pletené

Rozmery: Klobúk: 22 x 20.5 cm/867" x 8.07"

Šátek: 24 x 19 cm/9.44" x 7.48"

Rukavice: 20 cm/7.87"

Zoznam Produktov:

klobúk, šál rukavice setx1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pletené Textílie: Tento klobúk, šál rukavice set je vyrobený z vysoko-kvalitné pletené tkaniny, ktorá je mäkká, útulné a nie dráždi kožu.Čalúnená dizajn dodáva extra teplo a ochrany pre vašu hlavu, krk a ruky v chladnom počasí.

2.All-in-1 Zimné oblečenie: Naše klobúk, šatku vyhovoval vašim potrebám 3 v 1 nastaviť prichádza s rukavice, ideálny pre všetky počasie a príležitosti.Či budete nosiť spolu alebo oddelene, mäkké a pohodlné materiálu bude vás útulné a teplé počas celej zimy.

3.Bez námahy Obrazovke Interakcia: bez problémov orientovať dotykové zariadenia s našimi klobúk, šál rukavice nastaviť, navrhnutý s vodivými ruky pre flexibilné fungovanie inteligentné telefóny a tablety, bez toho, aby sa z vašej rukavice.

4.Jednoduché a Elegantné: Tento klobúk, šál rukavice nastaviť funkcie štýlový a módny vzor, vynikajúce spracovanie, a unisex farby.Je vhodný pri rôznych príležitostiach a oblečenie, a dokáže udržať si teplé a útulné.

5.Skvelé Darčeky: Prekvapte svojho príbuzného, rodinu, kolegov alebo priateľov s tento klobúk, šál rukavice súbor, ktorý ich udrží teplé a útulné v zime.Zobraziť svojich blízkych niektoré teplo s našimi klobúk, šál rukavice nastaviť.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty