Pena Zvlnený Povrch Pneumatiky Obliekanie Aplikátor Čistiaci Prostriedok Viaceré Opakované Použitie Hubky Nástroj Kompletný Sušenie Poznámka

€4.29 €6.61

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Položka Druh - Huby, Utierky & Kefy
  • Druh Materiálu - Huba
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie :

*Táto pneumatika obliekanie prístroj je vyrobený z penového materiálu, mäkké a pružné, trvanlivé a bezpečné, a môže byť použitý na dlhú

*V porovnaní s inými dressingov, jednoznačný priebeh pneumatiky polisher tlačí produkt smerom nerovnom povrchu.Keď je šmykľavka na textúrou povrchu, vlna vzor ľahko distribuuje produkt v akýchkoľvek trhlín alebo medzery.

*Naše pneumatiky lesk aplikátor je určený na viacnásobné opakované použitie.To môže byť namočené vo vode alebo čistený s čistiacim a znovu použiť zabezpečiť kompletný sušenie pred opätovným použitím.

*Pneumatiky obliekanie prístroj má vlnitý povrch tak, že pružná pena môžu byť spracované do zložitých súčiastok, vzory a vzory sám dosiahnuť jednotné uplatňovanie bez príliš veľa stohovanie.Keď je šmykľavka na textúrou povrchu, vlnitý vzor ľahko distribuuje produkt v akýchkoľvek trhlín alebo medzery, aby sa dosiahlo lepšie detail účinky a znižuje produkt odpadu.Ideálny pre čistenie nadmerne road pneumatiky.

Špecifikácia :

*Materiál:hubky

*Farba:čierna

*Univerzálny Obutie =ÁNO

Package zahrnuté :

Hubky Nástroj*2 KS

Poznámka :

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty