Vianočný Stromček Silikónové Formy 4-dielny Vianočný stromček fondant silikónové formy Západnej tanier dezertný tortu tlač silikónové formy

€4.85 €9.70

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Materiál - Silikónové formy
  • Číslo Modelu - Vianočný stromček
  • veľkosť - 254x108x3mm
  • Tvar - STROM
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1.DIY Použitie: Vianočný stromček silikónová forma je vhodná na HOBBY použitie.Môžete pridať živice farby, sľudy prášok, lesk, flitre, sušené kvety, listy, alebo čomkoľvek, do formy, aby jedinečné remesiel.

2.Vysoko-kvalitný Materiál: Vyrobené z potravín-silikónu materiál, tento strom Vianočné silikónová forma je pružná, odolná a znesie teploty od -40°C do +210°C. môžete ho použiť na dlhý čas, aby sa rôzne slávnostné zaobchádza.

3.Vhodné Použitie: Vianočný stromček, silikónové formy, je vhodné použiť.Vylej svoje obľúbené prísady do formy a udržať ingrediencie stále, kým sa úplne tvoril.

4.Široký Aplikácie: Tento strom Vianočné silikónová forma je ideálny pre výrobu cukroviniek, dezert, cake decoration, sušienky, fondant, a ďalšie.Môžete ho použiť na vytvorenie slávnostné darčeky pre svoju rodinu a priateľov, alebo vyzdobiť váš domov s krásne tvary.

5.Ideálny Darček: Tento strom Vianočné silikónové formy umožňuje DIY-čo lieči na oslavu radosť Vianoce so svojimi blízkymi.To je veľký dar možnosť na Vianoce pre rodinu, susedov alebo priateľov.

Aby vaše Vianoce sladšie s našimi Jedlo-silikónu Vianočný Stromček Formy!Jeho jedinečný dizajn udržuje ingrediencie stále, kým sa úplne tvorí, zabezpečuje dokonalý výsledok pri každom.

Špecifikácia:

Materiál: silikón

Veľkosť: 254*108*3mm

Hmotnosť: 75g

Zoznam Produktov:

1* Vianočný Stromček, Silikónové Formy

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty