Vianočné Dovolenku Darčekové Tašky Cartoon Taška Darčekovej Krabičke, Cukrovinky, Sušienky Taška Dekorácie Vianočné Party Darčeková Taška Pre Vianočné Festival Dekor

€6.30 €12.61

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Číslo Modelu - Vianočné Dovolenku Darčekové Tašky
  • Vzor - Jednofarebné
  • Materiál - Handričku
  • Príležitosti - Vianoce
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Počet Pc - 1PC

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Vianočné Dovolenku Darčekové Tašky Cartoon Taška Darčekovej Krabičke, Cukrovinky, Sušienky Taška Dekorácie Vianočné Party Darčeková Taška Pre Vianočné Festival Dekor

Predajné Miesta:

1. Roztomilý a Slávnostné Tašky: Šírenie dovolenku zabavte sa s naše Vianoce-tematické darčekové tašky.Vybrať z rôznych roztomilý dizajnov s Santa Claus a snehuliak bábiky.Tieto odolné a priestranné tašky sú ideálne pre gifting a pridávať k Vianočnú atmosféru.S veľkým zdieľať, sú ideálny spôsob, ako šíriť dovolenku ducha medzi rodinou a priateľmi.

2. Ľahko Otvoriť a Zatvoriť: darček-dáva kus koláča s našimi Vianočné dovolenku darčekové tašky.Stačí dať svoj dar vo vnútri, vytiahnite šnúrkou, a voila.Jednoduchá prezentácia, že svojich blízkych určite ocenia.

3. Vynikajúca Kvalita Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitnej tkaniny, náš Vianočný sviatok darčekové tašky sú neuveriteľne odolné.Môžete ich použiť na dlhý čas bez akéhokoľvek opotrebenia.Sú umývateľné, nerozbitný, a ľahké, takže ich prenosné a ľahko skladovať.

4. Multi-Funkčné a Jolly: Pridať nejaké Vianočné fandiť na váš dar-dávať s naše dovolenkové darčekové tašky.Nielen, že môžete ukladať cukrovinky, čokolády, malé darčeky a ozdoby, ale môžete tiež pozastaviť ich na strom na zvýšenie slávnostnú atmosféru.

5. Zapôsobiť na Váš Dar Príjemcov: Prekvapte svojich blízkych s týmito krásne Vianočné darčekové tašky, ktoré sú slávnostné a elegantné.Vyrobené z vysokokvalitného papiera v rôznych prevedeniach a farbách, tieto tašky sú vhodné pre gifting na každú príležitosť.Slúžiť svoje darčeky a sladkosti pre rodiny, priateľov, susedov, spolupracovníkov, a ďalšie.

Popis:

Hľadajú očarujúce spôsob, ako prezentovať vaše Vianočné darčeky a sladkosti?Tieto roztomilé Vianočné darčekové tašky sú práve to, čo potrebujete!Vyrobené z kvalitnej tkaniny materiál, poskytujú pohodlný spôsob, ako zavrieť a otvoriť, a prísť na rad slávnostné Vianočné štýly.Ideálne pre zdieľanie prezentuje sa s rodinou, priateľov, susedov, spolupracovníkov, a ďalšie, ktoré ponúkajú všestranný spôsob, ako šíriť dovolenku fandiť!

Špecifikácia:

Materiál: látkové

Veľkosť: 28*23*2cm/11*9*0.7 v

Balenie zoznam:

Vianočné Dovolenku Darčekové Tašky*1

Všetky recenzie

Príbuzné produkty