Senzorické Veľkonočné Náramok Okolia Nastaviteľné PVC Náramok Na veľkú noc Činnosť Veľkonočné Vajíčko Stuffer Strana navrhne, Veľkonočné Darčeky Pre

€2.25 €5.62

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Elektronické - no
  • Príležitosti - Strana
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - BAVLNA

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Naše zmyslové Veľkonočný darček náramok je práve to, čo budete potrebovať!Tento farebný doplnok je určite pridať nejaké slávnostné vkus na všetky zariadenia, a to je navrhnutý s vaše dieťa pohodlie v mysli.

Špecifikácie:

Názov produktu: Veľkonočné náramok

Hmotnosť výrobku: o 6 g

Veľkosť produktu: o 19.5x3x0.5 cm/7.68x1.18x0.2 palce

Produkt materiál: PVC

Balenie Zoznam:

1pc z daru Veľkonočné náramok

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a fotografovanie uhlov, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Hravý Dizajn: Tieto nádherné náramky pre deti sú perfektné príslušenstvo ak chcete pridať iskru radosti a zvedavý na vaše Veľkonočné slávnosti.Hrajú hravé vzory a žiarivé farby, sú vynikajúci spôsob, ako podporiť ducha dovolenku a aby spomienky.

2.Nádherné a Atraktívny: Toto farebné a jedinečný náramok je ideálny doplnok pre deti počas prázdnin.Jeho oko-lov vzory a roztomilý potlače, aby to vynikajúci doplnok k akejkoľvek veľkonočné kôš.

3.Pohodlné a Trvanlivé: Vyrobené z vysoko kvalitného PVC materiálu, naše Veľkonočné náramky pre deti sú pohodlné a odolné voči oderu a roztrhnutiu.Charakteristický dizajn zabezpečuje, že vyčnieva z typických Veľkonočných dekorácií alebo party láskavosti, aby vaše malé deti v centre pozornosti.

4.Výborný Darček Možnosť: Zvýšiť vaše dieťa je veľká noc oslavou s našimi nádherný náramok.Farebné prevedenie je nádherný doplnok k ich oblečenie, priatelia môžu nosiť aj ako módny vyhlásenie, a je to perfektný Veľkonočný darček pre rodinu a príbuzných.

5.Nastaviteľné Fit: Toto Veľkonočné náramok pre deti sa môže pochváliť jednoduché veľkosť úpravy s 3 gears, zabezpečiť pohodlné zápästí alebo členku nosenie.Užite si slávnosti bezproblémové nosenie, nech ste kdekoľvek.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty