Háčkovanie Priadza Držiteľ Otočná Navíjanie Vlny Cievka Priadza Loptu Winder Spinning Pletenie Organizátor Pre Háčkovanie Pletenie

€11.05 €22.11

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Druh - Cestovné Šitie
  • Materiál - Bambus
  • Použitie - Výšivky
  • Typ Veľkoobchod - Áno(>50 Ks)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Súbor Typ - no

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1. Jednoduchá Priadza Ovládanie: Nechajte vaše priadza presunúť bezchybne prostredníctvom držiteľa otvor pre plynulé a efektívne pletenie alebo háčkovanie.Skúsenosti viac kontrolovaných a rýchlejšie plavidlá skúsenosti s menej rozpárať.

2. Zvýšiť Svoje Pletenie: Naše drevené priadza držiteľ zabezpečuje plynulý priadza prietok centrálnym otvorom, bez námahy zabránenie spleti a šetrí čas.Držiteľ tiež udržuje priadze v mieste, zatiaľ čo budete pliesť, umožňuje sústrediť sa na vaše crafting.

3. Kvalitné Drevo Materiál: Naše priadze loptu držiteľ je odborne vytvorený s prírodného dreva, predstaví vynikajúca spracovania, pre bezkonkurenčnú odolnosť a pevnosť.Bez otrepov alebo špicaté časti, nebude poškodiť váš priadze alebo bolieť ruky.Postavené na posledný, to nebude ľahko zlomiť ani ho nedeformujte aj pri dlhodobom používaní.

4. Prenosné & Odnímateľný: Táto priadza loptu držiteľ má odnímateľný dizajn, ktorý umožňuje ľahko namontovať a demontovať.To nie je príliš veľké alebo ťažké, takže to nie je zaberajú veľa miesta a je vhodné nosiť v taške.Výška je 7.3 cm a priemer je o 5,3 cm.

5. Viac Nadšencov Pletenia: Uistite sa, pletenie príjemnejšie pre vašich blízkych s týmto praktické priadza loptu držiteľ.Je to skvelý premyslené darček možnosť pre matky, manželky, babičky, sestry na každú príležitosť.

6. Udržať vaše priadza spleti-zadarmo, keď pletenie alebo háčkovanie projekty so spoľahlivým dreva priadza držiteľa.Hladký otvor dizajn umožňuje ľahký prechod priadza, zatiaľ čo robustný materiál zabezpečuje, že nebude zlomiť alebo deformovať.S 5.3 palcový priemer, je ideálny pre babičky a každý, kto miluje, aby plavidlo.

Špecifikácia:

1. Názov: Priadza Držiak pre Pletenie a Háčkovanie

2. Materiál: masívne drevo

3. Veľkosť Produktu:

Base: o 13,5 cm/5.3 inch

Výška: okolo 18.5 cm/7.3 palec

Zoznam Balíkov:

Drevo Priadza Držiteľ x 1

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, farba položku a že je to znázornené na obrázku, môže mať odtieň.

2. Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty