College Práčovňa Taška Sušenie Bielizne Bránia Batoh S Nastaviteľnými Ramienkami Prenosné A Skladacie, Oblečenie Taška Pre

€4.12 €5.89

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - liilaimic

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

S jeho vysokou kapacitou, môžete ľahko uložiť všetky vaše špinavé oblečenie.Šnúrkou uzavretie zaisťuje, že vaše oblečenie zostať v bezpečí a ramenné popruhy a podväzky, aby to ľahko sa prenáša.

Špecifikácie:

Názov: Práčovňa Taška Batoh

Farba: Čierna

Materiál: Polyester

Atribúty: Oblečenie skladovanie taška

Hmotnosť: cca 150g

Veľkosť produktu: (cca.)92*60.5*1 cm/36.22*23.82*0.39 palcov

Veľkosť balenia: (cca.)32*23*1 cm/12.6*9.06*0.39 palcov

Teplé pripomienka: veľkosť a hmotnosť sú merané manuálne, a tam môže byť mierne odchýlky od skutočného ty.

Balenie Zoznam:

1*Cestovné Práčovňa Taška

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vodotesný Vlastnosti: Vyrobené z nepremokavých polyester materiál, tento Práčovňa Taška Batoh chráni vaše oblečenie proti vlhkosti a nečistotám.Je nutnosťou pre každého, kto miluje, kempovanie alebo na cestách.Balenie s ľahkosťou a zabezpečiť, aby vaše oblečenie zostať čisté a suché počas celého vaše dobrodružstvo.

2.Pohodlné nosenie: rozlúčiť sa lugging ťažké práčovňa koše okolo a dobrý deň, na našej heavy-duty práčovňa taška batoh.Robustná konštrukcia môže niesť ťažké predmety, zatiaľ čo zabezpečuje bezpečnosť a stabilitu položky vo vnútri.To robí účtovná týždeň to stojí práčovňa vietor.

3.Zlepšenie Používateľskej Skúsenosti: S smart šnúrkou a dobre navrhnuté vnútorných priestorov, táto práčovňa taška batoh je hračka pre použitie.Užite si pohodlnejšie umývanie skúsenosti s jednoduchosť a účinnosť.

4.Vylepšený Komfort: Hrajú nastaviteľné ramenné popruhy a podväzky, to Práčovňa Taška Batoh je určený na zvýšenie prenosnosť a uľahčujú prepravu.Či nosiť ako batoh alebo crossbody taška, si bez námahy mobility, nech ste kdekoľvek.

5.Komplexné Aplikácie: Tento práčovňa taška batoh je ideálny pre vašu ďalšiu dovolenku, horolezectvo, kempovanie alebo cestovné dobrodružstvo.Jeho ľahký a odolný dizajn z nej robí ideálnu voľbu v rôznych prostrediach, najmä pre tých, ktorí milujú preskúmať pešo.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty