Cestovné potreby na Kempovanie Sporák 3500W Vetru Camping Platničkový Sporák, Skladacia Turistika potreby na Kempovanie Sporák Oheň Prenosná Pec S prepravný Vak

€12.95 €18.51

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Druh - Plynový Sporák
  • S Zapaľovacie Zariadenie alebo Nie - Zahrnuté
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Jednorazové - No

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Jeho tuhá konštrukcia, účinná ochrana pred vetrom, a dokonca aj kúrenie distribúcie, aby to ideálne pre všetky vaše potrebami na varenie.Plameň regulátor umožňuje nastaviť tepla podľa vašich predstáv.

Veľkosť produktu: 9*9*9 cm/3.5*3.5*3.5 v

Produkt materiál: hardvér

Hmotnosť výrobku: 360 g

Zoznam Produktov:

Prepravný vak*1

Kazeta sporák*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vietor-blokovanie dizajn: Účinne chráni plameň z vetra, zvýšiť účinnosť spaľovania, a zvýšenie energetickej úspory výkon tejto kompaktný tábor sporák.

2.Robustné a spoľahlivé: kompaktný tábor sporák má pevnú štruktúru, ktorá nie je ľahké zlomiť.Je vyrobená z odolného hardvéru materiálov, ktoré sú opakovane použiteľné a znesie vysoké teploty.

3.Bez námahy Plameň Ovládanie: Vychutnajte si pohodlie piezoelektrické zapaľovanie, systém a ľahko upraviť svoj plameň s výhodné vstavané plameň radič.

4.Rýchlo varu: S silnú palebnú silu až do 3500W, tento kompaktný tábor sporák môžete variť 1L vody o 2 minúty, čím ušetríte čas.Dokonca kúrenie distribúciu zabezpečuje v súlade varenie výkon.

5.Ľahko sa prenáša: kompaktný tábor sporák má ľahký skladací dizajn, ktorý uľahčuje balenie a ukladanie.Je tiež prichádza s účtovnou taška, ktorá chráni pred poškriabaním a prachom.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty