Prst Grip Whistle Nahlas Dva-Tón Píšťaly Pre Športové Outdoorové Prežitie, Musíte Mať Píšťalka Pre Vzdelávanie Hala Futbalové Ihrisko

€3.05 €4.69

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Prst Grip Whistle

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Hľadáte píšťalka, že zvládne vysokej hlasitosti športové hry?Pozrite sa žiadny ďalší ako naše športové prst pískať!Navrhnuté pre pohodlie, tento pískať, je ideálny pre rozhodcov a trénerov, ktorí sa snažia zlepšiť efektívnosť a hra riadenia.S jej hladkom prevedení, to vám pomôže organizovať a vykonávať zápasy s ľahkosťou.

Špecifikácie:

Názov produktu: Rozhodca fingergrip píšťalky

Farba: čierna, červená

Materiál: ABS

Atribúty: fingergrip whistle

Hmotnosť netto: o 27g

Hmotnosť s obalom: o 27g

Veľkosť produktu: o 16*9*2cm/6.3*3.54*0.79 palcov

Veľkosť balenia: cca 16*9*2cm/6.3*3.54*0.79 palcov

Balenie Zoznam:

1pc*Rozhodca fingergrip whistle

Poznámka:

Veľkosť a hmotnosť sú ručne merané a majú mierne odchýlky od skutočného.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Multi-Použitie Whistle: Skúsenosti, silu našej multifunkčné prst grip píšťalka, ktorá prichádza s prechodom bodovanie a časomerné funkcie.Či už ste rozhodcu alebo tréner, tento pískať, je ideálny pre všetky druhy športových súťaží.

2.Hlasný a Jasný Zvuk: prst grip píšťalka je ideálny pre každého, kto potrebuje silné, jasné a ľahko-to-použitie pískať.Vyrába high-objem dva-tón zvuku, ktorý môžete počuť jasne v hlučnom prostredí.

3.Rozšírený Systém Whistle: ideálny výber pre rozhodcov a trénerov, tento prst píšťalka je ľahko ovládateľný a nemá obmedzenia pohybu ruky.Prenosné a rýchle, aby, zabezpečuje môžete efektívne priame hráčov z ktoréhokoľvek miesta na ihrisku.

4.Zlepšené Ovládanie: Náš Prst Grip Whistle zabezpečuje hladké a bezproblémové ovládanie hry s rýchle nastavenie a úpravy.Jeho ľahký-k-použitie dizajnu vytvára nahlas a zreteľne športové whistle zvuky, maximalizácia efektívnosti a kontroly.

5.Efektívne Riadenie Súťaže: Zabezpečiť spravodlivé a nestranné súťaže, prst grip whistle pomáha školiteľov hladko organizovať a vykonávať zápasy, správa závod proces s ľahkosťou.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty