Oka Futbalový Loptu Taška 15 L Športového Vybavenia Skladovanie Taška Veľká Športová Lopta Vak Outdoor Organizér Pre Holding Basketbal, Volejbal

€7.58 €10.83

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Naše Oka Športové Loptu Taška je vyrobená z kvalitných oka, takže je priedušné, odolné a schopné prepravovať ťažké náklady.S štýlový dizajn, je ideálny pre športové nadšenci chcú usporiadať a zobraziť svoje gule.Vysoká kapacita umožňuje ukladanie futbalové lopty, lopty, volleyballs, baseballs, plavecký výstroj, a dokonca aj hračky.A najlepšie na tom je, že je to ľahké!

Špecifikácia:

Materiál: Mesh

Veľkosť: 23.6*24.4 v

Hmotnosť: 690 g

Farba: Čierna

Kapacita: 15 L

Platné: Vhodné pre skladovanie koľajových basketbalovej obruče, golfové vozíky, hračky, práčovne, a pod.

Balenie Zoznam:

Oka Futbalový Loptu Taška*1pcs (okrem iných exponátov)

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a filmovanie uhlov, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nosenie-Odolný Materiál: Vyrobené z odolného oka materiálu, náš futbalový loptu taška je postavená tak, aby odolala hmotnosť a nosenie.Priedušná oka umožňuje cirkuláciu vzduchu, zatiaľ čo oka štruktúra umožňuje jednoducho zistiť, čo je vo vnútri.

2.Jednoduchá Montáž: pomocou nášho Oka Futbalový Loptu Taška, budete skúsenosti a bezproblémový spôsob, ako organizovať a prezentovať svoje športové lopty.Táto jednoduchá taška vojde do skrinky, alebo vozíky bez námahy, čím sa proces inštalácie rýchle a jednoduché.

3.Veľká Kapacita: Tento oka futbalový loptu taška poskytuje pôsobivé 15 L kapacita, meracie o 24.4 cm x 23.6 palcov.Uložiť rôzne druhy lôpt, napríklad futbal, basketbal, volleyballs, a viac námahy, takže táto taška je ideálny pre vaše potreby.

4.Široké využitie: Naše oka futbalový loptu taška je ideálny pre chodbách a úzkych priestoroch, pomáha udržať svoje miesto upratané a zároveň ukladanie futbalové lopty, lopty, volleyballs, baseballs, plavecký výstroj, hračky a ďalšie.

5.Vhodné na Prevádzku: Naše Oka Futbalový Loptu Taška uľahčuje vašu hru s ľahkú prenosnosť kdekoľvek, vo vnútri alebo mimo.Jeho odolná a priedušná materiálu zaisťuje, že vaše gule zostať svieži.Ideálne pre použitie s rolling basketbalové stojany a golfové vozíky.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty