FLRA Páse s nástrojmi Flóry červené Stužky flamingo vytlačené grosgrain pásky

€12.63 €17.07

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Názov Značky - FLRA
  • Textílie Typ - Grosgrain
  • šírka - 1"
  • Materiál - 100% Polyester
  • Štýl - Jednu Tvár
  • Číslo Modelu - R1803046
  • Vzor - VTÁKY
  • Technics - TLAČENÉ
  • Typ Produktu - Pásky

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Flóra červené Stužky flamingo vytlačené grosgrain pásky

Materiál : polyester.

Kvalita : Eko-príjemný materiál a farba umieranie, jeden z najlepších páse s nástrojmi továrne v Číne!

Štýl : Grosgrain Páse S Nástrojmi

Veľkosť (Šírka) : 5/8",7/8", 1", 1-1/2", 2", 3"

Farba : je rovnaká ako je uvedené nižšie obrázok

Package : 50 metrov/veľa.

Použitie :aby dieťa vlasov luky,zdobí mini top klobúky,zdobiť dievčatá šaty,svadobné oslavuje dekorácie,festival strany zdobené,atď.

Zásielky: Min.aby USD150.00 bude mať Zadarmo doprava expresnou vo väčšine miest, ako sú USA .Prosím, informujte sa u náš služby zákazníkom pred podaním objednávky.

Vezmite prosím na vedomie, že páse farby sa môže mierne líšiť od rôznych obrazovkách.

O FloraRibbons obchodu:

Všetky naše najdrahšie klientov, vďaka za návštevu nášho obchodu a robiť nákup v našom obchode.Sme predstavila nové vzory v závislosti od Dennej tému na Dovolenku tému z času na čas.Prosím, pridajte našom obchode do zbierky zoznam a adresy niektoré pozornosť na naše nové vzory.Pravdepodobne zistíte, že niektoré prekvapenie tu.

Ak náš návrh nie je atraktívne pre vás, prosím, nenechajte sa rozrušený.Postupujte, prosím kontaktujte náš zákaznícky servis a zdieľať nám vašu predstavu.Pamätajte si, že váš názor je veľmi dôležité pre náš obchod.

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, prosím zanechať niektoré pozitívne ohlasy na náš obchod webovej stránky a daj nám five star skóre ako odkaz pre našich ostatných potenciálnych klientov.Váš názor je veľmi dôležité, keď sa urobiť prvý nákup.Ďakujem, môj priateľ.

Samozrejme, ak nie ste spokojní s vaše nákupné skúsenosti, stále môžete zanechať váš komentár tu.Avšak, to bude skvelé, keby ste mohli kontaktovať náš zákaznícky servis na prvý pred tým.Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém.Ďakujem za váš čas čítať to.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty