Elektrické Zariadenia Disk Module Spúšť Prepínač 12PCS 5V-36V ControlBoard Pre Elektronické Prepínanie Všeobecné Účely

€2.42 €4.66

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - ANENG
  • Číslo Modelu - DC 5V--36V

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie

1. Prijať dovezené dual MOS paralelný aktívny výstup, nižší vnútorný odpor, väčší prúd, silný výkon, 15A, 400W pri izbovej teplote, ktorá spĺňa použitie väčšina zariadení;

2. Široký napätie, ideálny podpora PWM;

3. Ľahko realizovať kontrolu high-energetických zariadení.

4. V PWM ovládač modul je vhodný pre použitie na uzemnenie zdroja (low-strane jednotky), a vodič doska je ideálny pre elektronické prepínanie napájania a motorové jednotky.

5.MOS moduly nie sú používané iba v digitálne spracovanie signálu ako mikroprocesory a mikroprocesory, ale aj v integrovaných obvodov pre analógové spracovanie signálu

Špecifikácia

1: Pracovné napätie: DC 5V--36V;

2: Spúšťací signál zdroj: digital high a low level (DC3.3V--20V), môžu byť pripojené na jednom čipe IO port, PLC rozhraním, DC napájanie, atď., môže byť pripojený k PWM signál, signál frekvencie 0--20KHZ podporu.

3: Výstupná kapacita: DC 5V--36V, jednosmerný prúd 15A pri izbovej teploty, príkon 400W!Pod podmienkou, pomocných odvod tepla, maximálny prúd môže dosiahnuť 30A.

4: Použitie: výstup konci je možné ovládať high-power zariadenia, motory, žiarovky, LED svetelné pásy, motory na JEDNOSMERNÝ prúd, micro čerpadlá, magnetické ventily, atď., a môžete zadať PWM pre ovládanie rýchlosti motora a jas svetla.

5: životnosť: neobmedzený spínače;

Pracovná teplota: -40 až 85°C;

Veľkosť: 3.4*1.7*1.2 cm

Balenie zoznam

12*spúšť prepínač disk module

Všetky recenzie

Príbuzné produkty