Z Nehrdzavejúcej Ocele Kábel Väzby, 300 Ks 7.9 Palcov Ťažkých Self-Locking Kábel Zips Väzby, Kovové Odsávacie Zábal Zamykanie Väzby

€22.46 €31.19

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

ROBUSTNÁ A ODOLNÁ: Vyrobené z pemium kvality ťažkých nerezovej ocele s maximálna odolnosť proti korózii a zabezpečuje dlhú životnosť aj v náročných prostrediach, kov kábla väzby poskytnúť bezpečné upevnenie systém s dlhoročnou životnosťou.

SELF-LOCKING DIZAJN: kábel zips väzby sú nádherne navrhnuté s loptou-typ spony štruktúru, ktorá ponúka automatické blokovanie funkcie.Rýchle a bezpečné, v miernom uhle na špicatý koniec dáva jednoduché vloženie do hlavy kravatu.

ŠIROKÝ APLIKÁCIE: Ťažká elektrické kravatu zábaly dokonale spolupracovali na viacerých ťažkých účely, ako napríklad zabezpečenie dodávky káblov a tašky, zariadenia na stožiare alebo iné objekty, viazanie späť nepoddajné záhradné rastliny do záhrady, ploty a všetky situácie, vyžadujúce záväzné a upevnenie.

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA: lopta zip lock väzby s hladký povrch nevyžaduje žiadny čas-náročné kliešte alebo skladanie operácie a môže byť nainštalovaný, jednoducho buď ručne, alebo pomocou napínacích nástroj.Plus, násobné väzby môžu byť spojené dohromady držať väčších zväzkov.

KÚPIŤ S DÔVEROU: S kombináciou špičkovej kvality materiálu a špičkovou kvalitou spracovania, nehrdzavejúca oceľ kravatu zábaly ponúka konečným riešením pre inštaláciu káblov v extrémnych podmienkach a nebezpečných oblastí.

Farba: strieborná

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Veľkosť: 4.6x200mm

Obsah Balenia:

300 * Nerezová Oceľ Zväzkovače

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty