20X18 Palcový Vonkajšie Ochranu Rastlín Kryt So Šnúrkou Kvetináč Rastlín Nemrznúca Kryt

€10.09 €14.41

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

20X18 Palcový Vonkajšie Ochranu Rastlín Kryt So Šnúrkou Kvetináč Rastlín Nemrznúca Kryt Široká Kompatibilita: Našom závode v zime chránič hrnce sú vhodné pre väčšinu malých a črepníkové rastliny, ako sú kríky, malé a mladé stromy , kríky, paradajky, čučoriedka, kroviny, atď.

Spoľahlivý Materiál: Našom závode kryty sú vyrobené z vysoko kvalitnej pribrala materiálu a inovované hliníková fólia obloženie, naše zimné ochranu rastlín tašky nie sú ľahko roztrhnúť alebo nosenie.Rastlina kryty sú cenovo dostupné, odolné a pohodlný spôsob, ako poskytovať mráz a zima ochranu pre vaše vonkajšie rastliny.

Praktický Dizajn: zimné ker kryt je navrhnutý s zipsy, drawstrings a kábel zámky.To robí rastlinného krytu jednoduché na inštaláciu a odstránenie bez zásahu s zalievanie.

Zimná Ochrana: Pomáha udržiavať v súlade vnútornej teploty, poskytuje určitú ochranu pred mrazom, nízke teploty a studenej zrážok.To môže byť tiež použitý na ochranu mladých rastlín z hmyzu, ošípané, pre srnčiu zver a voľne žijúcich živočíchov.

Farba:čierna

Materiál:210 d Oxford handričkou + hliníková fólia

Veľkosť: 50 x 45 cm

Obsah Balenia:

1 x ochranný kryt Rastlín

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty