10Pcs Svadobné Koláčiky Balenie Box Malý Stuhy Candy Boxy Party Láskavosti Pre hostí Narodeniny, Valentín Darčekové Krabice

€3.48 €7.74

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Príležitosti - Pohlavie Odhaliť
  • Materiál - BAVLNA
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - waasoscon

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1.Viacero Farebných Možností: Naše svadobné prospech boxy sú dostupné vo viacerých farbách perfektný zápas na akýkoľvek motív a príležitosť.Ich ľahké skladanie a skladovanie, aby im veľmi pohodlné a bezproblémové.

2.Elegantné Candy Box: Pozdvihnúť vašu svadbu s našimi elegantné candy box, ozdobená jemnou hodvábnou stuhou, ktorá dodáva dotyk sofistikovanosti a luxusu.Montáž boxu je bez námahy a jej ohromujúci kvetinový dizajn dopĺňa všetky svadobné tému.

3.Pohodlne Obchod: úspora miesta a nákladov s našimi obdĺžnikový svadobné prospech okná.Jednoduchý zásobník a prepravu, ich praktický dizajn umožňuje pohodlné riešenie pre ukladanie rôzne malé darčeky, zabezpečiť efektívnu organizáciu vašej láskavosti.

4.Vynikajúci Vzhľad: Prezentovať svoju znamenitú chuť a štýl výberom naše moderné a elegantné svadobné prospech okná.Ideálny pre foto ops a zdieľanie spomienok, pridať dobre udržiavané a moderné prostredie pre vaše špeciálne okamihy.

5.Široko Používa: Zvýšiť romantika na svoj veľký deň s týmito jemnými boxy, ideálny pre gifting príbuzných a priateľov.Tieto univerzálne škatule sú tiež ideálne pre osobné skladovanie alebo ako premyslené Valentína darček.

Získať tieto candy boxy party zdvorilosti na Valentína!Sú veľmi pohodlné, úspora miesta a nákladov, a pridať elegantný nádych na akúkoľvek udalosť.Tieto boxy sú čerstvé a ušľachtilé, ideálne pre každú príležitosť!

Špecifikácia:

Názov produktu: Svadobné Koláčiky Boxy

Hnedá: Šampanské (T) box + brown gold ribbon

Červená: Šampanské (T) box + červená zlatá stuha

Červené víno: víno červené (T) box + zlatá a červená stuha

Veľkosť produktu: o Veľké 14x7x4.5 cm/5.51x2.76x1.77 cm

Balenie Zoznam:

10 x Svadobné Koláčiky Boxy

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty