Spánok Pomoc Vonné Sviečky Pohár Vintage Romantický Sadrové Liate Aromaterapia Pohár Sviečka Ručné Omietky, Luxusné Sviečka Jar

€9.96 €21.66

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Sviečka Vône
  • Materiál - Sójová Vosk, omietky

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Farba: Biela

Materiál: Sóje, Vosku , Sadry

Vôňa: Fougere, Kolín Nad Rýnom, Ambra

Tvar: Okrúhly

Veľkosť: 7*10.5 cm(2.76*4.13 v)

Balenie Obsahuje: 1pc Vonné Sviečky Pohár Široké použitie Sadry Pohár Sviečka: Hľadáte všestranný možnosť, že môžu pracovať aj v interiéri alebo v exteriéri?Naše Aromaterapia Sójové Sviečky s citronella olej je ideálny pre vytvorenie pohodovej atmosfére doma alebo vedenie otravné komáre preč na vašu ďalšiu dovolenku.Bezpečné a jemné pre všetky priestory.

Pozdvihnúť Náladu s Sójový Vosk Vonné Sviečky: Upokojiť vaše zmysly s našimi aromaterapia sójové sviečky, ktoré obsahujú prírodné esencie a oleje čistý sójový vosk.Prírodné knot poskytuje viac ekologický spôsob, ako svetlo sviečky, s dlhšou životnosťou spaľovania.Aróma je neškodný, prírodné a prispieva k holistického liečenia.

Eko-Vedomé a Nadčasový Vonné Sviečky Darček : Pridať dotyk sofistikovanosti vášho priestoru s našimi Aromaterapia Sójové Sviečky.S retro sadrové pohár dizajn je k dispozícii v rôznych farbách a vzoroch, si môžete vychutnať jedinečný a dekoratívne atmosféru.Po sviečka horí von, opakovane pohár slúži ako eko-vedomé okrem vášho interiéru.

Vynikajúca Voľba: Prekvapte svojich blízkych s týmto súborom aromaterapia sójové sviečky, ideálny pre gifting na zvláštne príležitosti, ako sú svadby, kolaudačné párty strany, alebo akékoľvek iné udalosti, ak chcete zobraziť svoje uznanie.

Trvanlivé: Vytvoriť perfektný nálada s našimi aromaterapia sójové sviečky, ktoré ponúkajú viac ako 8 hodín nepretržitého doba horenia, takže je potrebné mať pre všetky potreby relaxácie, doma aj vonku.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty