Anjel Živice Formy Epoxidové Živice Silikónové Anjel Tvar Plesne Teflónové Little Angel 3D Sviečka Formy Pre Home Art Decor Dovolenku Dary

€6.98 €13.96

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Materiál - Silikónové formy
  • veľkosť - Silicone mold
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Anjel Silikónové Formy

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Vytvoriť krásne sviečky s ľahkosťou pomocou nášho sviečka formy!Vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, tieto realistické formy nie sú ľahko deformovať a umožňujú jednoduché twist uvoľnenie.Ideálny pre výrobu sviečok pre Deň matiek, alebo žiadne špeciálne príležitosti.Začnite svoju sviečku tvorby cesty aj dnes!

Vlastnosti:

Názov Produktu: Little Angel Sviečka Plesní

Materiál: Silikón

Veľkosť: (cca.)76*65mm/2.99*2.56 palcov

Hmotnosť: 110g

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Balenie zoznam:

1*sviečka, silikónové formy

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Určené na opakované použitie: Náš anjel silikónové formy sa môže pochváliť, že sú odolné proti roztrhnutiu a s hrúbkou silikónové vrstvy, ktorá zabezpečuje bezproblémovú uvoľnenie zložité detaily.Opakovane plesní v priesvitné odtieň je mäkké, trvanlivé, a non-deforming.

2.Bezšvové Liatie: Náš anjel silikónové formy je remeselne bez námahy, práce s živice formy sprej, zabezpečenie ľahko ťažby a zachovanie formy tvar raz suché, rozširuje formy je životnosť a pomáha extrakt remesiel perfektne, takže si môžete vytvoriť úžasné anjel-tvarované remesiel bez akýchkoľvek ťažkostí.

3.Zlepšenie Pečenie Skúsenosti: Dosiahnuť realistické a realisticky anjel tortu tvar bez námahy, s týmto jasne opísané silikónové formy.Je to vynikajúci ťažnosť a neoddeliteľnou modelovania procesu prinášajú výnimočné výsledky, ktoré sú umývateľný pre opakované použitie.

4.DIY Musíte Mať: Tento anjel silikónová forma je ideálny pre KUTILOV, remeselníkov, takže sviečky alebo iných materiálov, odlievanie ako vrchol.Môžete ho použiť pre väčšinu živice a dekorácie vytvoriť krásne a jedinečné darčeky.

5.Jedinečný Darček: S týmto anjel silikónové formy, môžete vytvoriť jedinečné narodeniny, Nový Rok, Vianoce, Halloween, Deň matiek a rodiny darčekov pre vašich priateľov a blízkych.Či už je to Valentína, alebo akejkoľvek inej príležitosti, pleseň pomôže vytvoriť krásne a jedinečné darčeky, ktoré bude topiť ich srdcia.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty