Dýchacích ciest, Leštenie Kolies Súprava, Drevoobrábacích Strojov Handričkou Kolesá Pre uhlovú Brúsku, 8 cm Priemer, 4PCS

€49.22 €96.52

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • DIY Dodávky - ELEKTRICKÉ

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

Široko používané: Tento 8-palcový mäkké dýchacích ciest leštenie kolies môžu byť použité na poľské vozidlo časti, ako sú kolesá, palivové nádrže, nárazníky, blatníky, atď.Alebo akékoľvek iné kovové dekorácie/časti brúsenie a leštenie hliníka, mosadze, medi.

DOBRÝ DIZAJN: air channel leštenie kolies dizajn umožňuje dlhšie leštenie krát a nižšie teploty ako štandardné leštenie kolies.Môžu byť použité na odstránenie ťažkých vklady a oxidy z rôznych povrchov.

VYSOKÁ KVALITA: Tvrdý non tkané materiálu.Pozinkované centrum krúžok je odolný voči korózii a veľmi silný a odolný.

[Balík]: Pre jemné leštenie; 1 pomaranč air channel leštenie kolies, pre stredné a leštenie; 1 blue air channel leštenie kolies, na hrubo leštenie; 1 žltá air channel leštenie kolies, pre pevné, leštenie, 4 kombinácia vzduchu kanál leštenie kolies je vhodný pre rôzne produkty

[Dobrý Dizajn]: Tento dýchacích ciest koleso je navrhnutý tak, aby dlhšie a chladnejšie ako štandardné leštenie kolies.Odporúča sa maximálne ot. / min. bezpečnosti limit je 3000.

Farba:modrá+oranžová+žltá+biela

Materiál:látkové+železo

Obsah Balenia:

4 x leštenie kolies

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty