1PCS 600x50mm Záhradu Šnekom vrtáka Otvor Digger Nástroj Záhrady, Výsadba Stroj Plot Borer Post Otvor Digger Záhradu Šnekom Nástroj

€14.56 €24.68

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Číslo Modelu - Iné
  • DIY Dodávky - ELEKTRICKÉ
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - XMSJ

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Farba: Čierna

Materiál: Oceľ

Kompatibilita: Univerzálna

Veľkosť: 600*50mm(23.6*2.0)

Funkcie:

1. Šetriť čas a energiu.Non-slip dizajn, ktorý sa hodí akékoľvek elektrické alebo akumulátorové drillStronger priľnavosť a stabilitu v vrták.

2. Vynikajúca na pestovanie kvetu žiarovky, tráva zástrčky andnursery zásob sadenice.Ľahko kopať cez väčšinu pôdne typy, aj hlina a rockysoil.Tiež skvelé pre kopanie buriny až do koreňov.Rýchlo pôsobiska otvory až 23,6 v hlbokom a 2.0 v širokom pomocou sily vašej ručné vŕtačky.

Package Zahrnuté:

1 x Záhradu Šnekom vrtáka(Nie je súčasťou elektrickú vŕtačku)

Poznámka:

1. Prosím, dovoľte 1-5mm chyba kvôli ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním.

2. Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť trochu odlišné od toho, čo môžete očakávať, prosím, nechajte ho, ďakujeme!

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za tovar vrátane prepravných nákladov.Pošleme položky, akonáhle je to možné.Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže mať vplyv na čas, dostanete zásielky.Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, sprostredkovanie zdroje, clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty