Nová Socha, Keramika Škrabka Nastaviteľné Hliny Sochárstvo Nástroj Prenosné Keramiky Pohár Rukoväť Rezbárstvo Nástroj Teacup Hrnček Rukoväť Shaping

€12.18 €25.37

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - 200040856
  • Materiál - Drevo

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

[Prírodného Dreva a Materiálov] Táto socha, keramika škrabka je vyrobený z nerezovej ocele a z prírodného dreva a materiálov, ktoré je odolné a robustné.To je dobre leštené a bezpečné na používanie, dosť silný, aby sa zabránilo rozbitiu.

[Nastaviteľná Hĺbka Dizajn] Naše hliny sochárstvo je nástroj na jednoduché nastavenie hĺbky uvoľnením skrutky na kontrolu hĺbky škrabka a škrípanie na rôzne hrubé rukoväť blato pásy na splnenie rôznych potrieb.Veľkosť je 13×2×1 cm, prenosné a ľahko vytvoriť rôzne šálku čaju riadu rukoväte.

[Pohodlné Uchopenie] Náš profesionálny keramiky pohár rukoväť rezbárstvo nástroj s drevom rukoväť je praktické použitie, ktoré je pohodlné uchopenie a použitie.To pomáha vytvárať lepšie textúry podrobnosti v teacup rukoväť.To je jednoduché používanie a čistenie.

[Vytvoriť Rôzne Hliny Tvary] Naše keramiky rezbárstvo nástroj má iný štýl a každý s rôzne tvarovaných lamiel.To môže ušetriť čas na antuke tvorba a môžete vytvoriť rôznorodé hliny tvarov podľa rôznych štýlov.

[Ideálny Darček] Táto keramika tvarovanie nástroj je praktický nástroj, aby šálku čaju alebo vody pohár.Je tiež ideálny darček pre vašu rodinu, priateľov alebo ľudí, ktorí milujú DIY keramiky.Môžete zobraziť svoje estetické a praktické zručnosti, vďaka krásne remeslá podľa vašich potrieb.

Názov Produktu: Socha, Keramika Škrabka

Materiál: Drevo + Nehrdzavejúcej Ocele

Veľkosť: 13×2×1 cm

Farba: Drevo Farba

Štýl (Nepovinné): Štýl 01, 02 Štýl

Poznámky:

1.Tam môže byť mierne rozdiely medzi obraz a skutočné farby tovaru.Budeme sa snažiť ukázať vám presne tú farbu.

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

1×Keramiky Socha Škrabka

Hlina Strihací Nástroj,Keramiky Pohár Vytláčacie Maker Nástroj

Všetky recenzie

Príbuzné produkty