Sklo, Stierače Čistič Dvakrát Hlavou Sklo Čistenie Stierkou Kefa Hlavou Dizajn Čistiaci Prostriedok Na Sklo Dverí, Okna, Zrkadla A Auto

€3.29 €8.21

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Gumené

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Čisté sklo s ľahkosťou pomocou nášho Čistenie Skla Stierač.Tento odolný stieračov je ideálnou voľbou pre váš sklo, čistiace potreby, aby vaše sklo čistejšie a jasnejšie, než kedykoľvek predtým.Jednoducho mokrý štetec hlavu a začať čistenie!Široko používané a vysoko odporúčané spokojných zákazníkov.

Špecifikácia:

Názov produktu: Čistenie Skla Stierač

Veľkosť produktu: (cca.)25*14.5*3.5 cm/9.84*5.71*1.38 palcov

Hmotnosť výrobku: cca 85 g

Balenie Zoznam:

1pcs*Čistenie Skla Stierač

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Praktické a Cenovo Efektívnu: Naše sklenené štandardné vysávač, ktorý je praktický a efektívny spôsob, ako udržať vaše sklenené povrchy bez poškvrny.S jeho schopnosť bez námahy, odstráňte prach, špinu a škvrny od vody z okna, zrkadlá, sprchové dvere, a automobilový windprotects, tento vysávač je inteligentne investície pre akékoľvek domu alebo vlastník vozidla, o rozpočte.

2.Efektívne Čistenie: Čisté každom rohu skla bez námahy pomocou nášho Skla Stierač Cleaner.Špeciálne navrhnutá kefa hlavu vody odstraňuje škvrny a nečistoty, takže si pohár šumivého.Užite si vylepšené čistenie s týmto kompaktný a pohodlný výrobok, ktorý je ideálny pre váš domov alebo do práce a potreby.

3.Nie je Ľahké Hrdza: Remeselnícky odolné nerezovej ocele a robustný gumy čepeľ, naše Sklenené Stierače Čistič zaručuje hrdza-odolný a deformácie bez skúseností, zabezpečenie hladkého a streak-free čistenie, že vydrží.

4.Zjednodušené Okno Čistenie: S našou skla stierač čistejšie, môžete ľahko navlhčite kefku hlavu, použite škrabka na zotrie šmuhy, a teraz úplne jasný pohľad v priebehu niekoľkých minút.

5.Viacnásobné Použitie: Odstrániť škrabance s našimi skla stierač cleaner.Ideálny nástroj pre široko používané sklenené povrchy, ako sprchové kúty, okno, a automobilový windprotects.Ideálny pre domy, prác a hotely.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty