Multifunkčné Geometrické Pravítko Geometrie Pravítko S 14 Geometrické Útvary Návrh Pravítko Geometrické Šablóny Výkresu Merací Nástroj

€4.97 €9.95

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Multifunkčné Geometrické Vládca: Tento panovník je musí mať nástroj pre každého umelca, ktorý chce vytvoriť presné a krásne kresby.Má kreslenie stabilizácia funkcia, ktorá zabezpečí, že žiadna dôležité text je ignorované.To tiež pomáha rozvíjať manuálne zručnosti a tvorivosť.Je to všestranný a praktický pravítko, ktoré môžu byť použité na rôzne projekty a účely.

Špecifikácia:

Materiál: PP

Veľkosť: cca 20*9 cm/7.87 x 3.54 palec

Balenie Zoznam:

Multifunkčné Geometrické Pravítko*1pcs

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a filmovanie uhlov, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Univerzálny a Spoľahlivý Vládca: môžete použiť tento multifunkčný geometrické pravítko na rôznych projektoch a úlohách.Je vyrobená z PP materiál, ktorý je ľahký a odolný.Priehľadný dizajn zaručuje, že nebudete ignorovať dôležité čísla a text na papier.

2.Rýchle a Presné Kreslenie: Táto multifunkčná geometrické pravítko umožňuje kresliť oblúk a tvary, vertikálne aj horizontálne paralelné línie, s 14 geometrické útvary, a viac žiadne pomocné linky.Je tiež vybavený uhlomer pre uhlové meranie.

3.Jasné Meranie: Tento panovník nie je ľahké skosenie a má otvor na centimeter, aby kruhy a ovály rôznych veľkostí.Stupnica je jasné, presné a jednoduché meranie, kreslenie stabilizáciu.

4.Predstavivosť Booster: Táto multifunkčná geometrické pravítko umožňuje vytvoriť rôzne tvary a vzory pre prácu a štúdium.Je to kompaktný nástroj, ktorý rozvíja svoje manuálne zručnosti a predstavivosť.

5.Potešujúce Darčeky: Každý, kto má rád kreslenie, projektovanie, alebo vytváranie vzorov budú milovať túto multifunkčné geometrické pravítko.Je to skvelý nástroj pre dizajnérov, umelcov, študentov a ďalšie.Je to zábavný a praktický darček, ktorý podporí ich kreativitu a umelecké zručnosti.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty