50 Ks Srdce Tvar Plastové Pripináčiky Bezpečnosti Farba Pripináčiky Kancelárske potreby Priehľadnú Farbu na palci KUTILOV, remeselníkov

€0.74 €1.05

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

【Srdce dizajn v tvare] vyzýva Tieto push kolíky funkciu očarujúce srdce tvar, dizajn, pridať dotyk tvorivosti a štýl do korku palube alebo na nástenke.

【Plastu] vyzýva Vyrobený z vysoko kvalitného plastu, tieto push kolíky sú trvanlivé a dlho-trvajúce, zabezpečiť bezpečné a spoľahlivé upevnenie položky.

【Bezpečnostná funkcia] vyzýva zaoblené špičky tieto push kolíky zaisťuje bezpečnosť vašich prstov a zabraňuje náhodnému vtákov alebo zranenia pri manipulácii s nimi.

【Farebné kolíky] vyzýva S vibrujúci a rôzne farby, tieto push piny môžu byť použité na organizovanie a zvýraznenie dôležitých informácií alebo dokumentov na vašom korková doska.

【Široké uplatnenie] vyzýva Ideálny pre kancelárie, školy a domovy, tieto push kolíky sú nevyhnutné príslušenstvo pre nástenky, korok dosky, alebo akékoľvek iné organizácie a zobrazenie potrebuje.

Špecifikácie:

Súčasťou Meno: Push Kolíky Thumbtack

Materiál: Plast

Veľkosť: 50pcs

Farba: Farebné

Obsah Balenia:

1x Srdce tvar 50pcs Plastové Kvality Korková Doska Bezpečnosť Farebné Push Kolíky Thumbtack

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty