Kompresor Prenosné Automobilové Pneumatiky Nafukovacím 12v Dc Smart Digital Nafukovacie Čerpadlo Na Auto, Bicykel, Loď Vzduchové Čerpadlo S LED Svetlom

€14.55 €29.11

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - vvcesidot
  • Položka Dĺžka - 28cm
  • Položka Druh - Čerpadlá
  • Položka Výška - 10cm
  • Položka Hmotnosť - 500g
  • Názov Modelu - kompresor
  • Položka Šírka - 20cm
  • Položka Priemer - 0.00inch

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1. Poskytujú Bezpečnejšiu Jazdu: Naše pneumatiky čerpadla funkcie Smart Manometry pre presné a spoľahlivé tlaku v pneumatikách čítania.Bezpečne nafúknuť vaše pneumatiky na zvýšenie účinnosti a zníženie opotrebenia.LCD displej zobrazí aktuálne a požadovaný tlak v viacero jednotiek, a predvoliť váš cieľový tlak na automatické uzatváracie.

2. Viacúčelový Nástroj: Tento viacúčelový nástroj je hra-menič, ako to môže nafúknuť nielen vaše auto, pneumatiky, ale aj lopty, hračky a iné zariadenia.S jeho malý a prenosný dizajn, to je ideálne pre každú príležitosť.Či už ste mieri na výlet alebo dni strávenom na pláži, tento pneumatiky čerpadla je záchranca, ktorý zaručuje ste často je dobré ísť.

3. Efektívny a Spoľahlivý: Vďaka vysoko výkonné motory a moderné technológie, toto auto pneumatiky čerpadlo rýchlo a efektívne nafúkne vaše pneumatiky.Budete sa späť na cestu nie je čas, bez toho aby museli čakať.Dôvera v jeho robustnosť a spoľahlivosť.

4. Užívateľsky Príjemný Dizajn: Toto auto pneumatiky čerpadlo má humanized dizajn s ergonomickú rukoväť, jasný LCD displej a intuitívne ovládacie prvky tlačidlo.Môžete jednoducho nastaviť úroveň tlaku a sledovať stav nabitia pomocou LED svetlá.Či už potrebujete zvýšiť vaše pneumatiky v noci alebo v súrnom, toto auto pneumatiky čerpadlo bude to jednoduchý a pohodlný.

5. Odolné a Spoľahlivé: Byť istí, že v časoch naliehavé s týmto odolné a spoľahlivé auto, pneumatiky čerpadla.Vyrobený z kvalitných materiálov a bezpečnostné prvky pre zabezpečenie prevádzky v priebehu niekoľkých rokov.

Popis

Tento prenosný kompresor presne meria a zobrazuje tlak vzduchu v pneumatikách s LED svetlami, ktoré indikujú stav nabitia a úroveň tlaku.Vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, je to viacúčelový nástroj, ktorý nevyžaduje dlhé čakacie doby.Ideálny pre použitie vonku.

Špecifikácia:

1. Názov produktu: Auto čerpadlo vzduch

2. Prúd: 5A

3. Napätie: 12V

4. Výkon: 120W

5. Veľkosť: 16*8 cm/6.24*3.12 palcov

Balenie zoznam:

Auto Pneumatiky Čerpadlo Vzduch*1

Adaptér*3

Napájací kábel*1

Všetky recenzie

Príbuzné produkty