Auto Vodu Odpudzujúce Sprej 80ml Proti Dažďu Tekuté Sklo Dlhotrvajúcu Ochranu Interiéru Vozidla čelné Sklo sa Zabránilo Zahmlievaniu Sprej

€6.13 €12.27

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Objem - 80ml
  • Externé Testovanie Certifikácia - ce
  • Špeciálne Funkcie - Hmla-Bez Skúseností
  • Podpora - veľkoobchod/dropshipping
  • Položka Hmotnosť - 100g

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1. Jasné a Bezpečnej Jazdy: Zabráňte hmly na vaše čelné sklo a spätné zrkadlá s našimi anti-fog sprej.Rozlúčiť sa rozmazané videnie v každom počasí.Jazdy s istotou a pod lepšiu viditeľnosť, takže bezpečné a jasné vedenie vánok.

2. Jednoduché Použitie: Odstránenie hmlové zabezpečiť viditeľnosť s ľahkosťou pomocou nášho Anti Fog Sprej.Chrániť svojich blízkych tým, bezpečne ho používať na akékoľvek plochy, aby sa zabránilo prípadnému nebezpečenstvu.

3. Anti Fog Sprej pre Okuliare: Zabezpečiť bezpečnú jazdu tým, že zabraňuje zahmlievaniu do okna a zrkadiel s našimi Anti-Fog Sprej.Užite si jasnú víziu, v extrémnych poveternostných podmienok a riadiť bez starostí.Získajte pokoj s naším výkonným a spoľahlivým vzorec.

4. Drvivá Žiadosti: S jej schopnosť čistiť a zabránilo zahmlievaniu na aute okno, tento sprej je tiež ideálny pre celý rad ďalších položiek, ako sú okuliare, ďalekohľady, fotoaparáty, a lyžiarske okuliare: zabezpečiť jasnú viditeľnosť v žiadnych okolností.

5. Hmla-Free Videní: Bezpečne užívať jasný obraz s našimi anti-fog sprej je non-škodlivé vzorec.Zabraňuje sklenené povrchy z hmlové s ľahkosťou a pokoj.

Funkcia: Jednoducho nastriekajte ho na akýkoľvek sklenený povrch - okuliare, fotoaparáty, lyžiarske okuliare, ďalekohľady - a máte dobré ísť.Naše dlhodobé vzorec sa účinne zabránilo zahmlievaniu a zabezpečte, aby ste mali jasný výhľad na cestu pred a za vami.

Špecifikácie:

1. Netto obsahom: o 80ml

2. Veľkosť produktu: o 15x4cm/5.91x1.57 cm

Balenie Zoznam:

1*Anti Fog Sprej

Všetky recenzie

Príbuzné produkty