8 Párov Bicykli Pedál Popruhy Nastaviteľná Dĺžka Univerzálny Pedál Popruhy Na Spriadanie Cvičenie Cyklus Doma Alebo V Telocvični

€19.42 €26.60

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Vitajte v našom obchode.

Naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.Podporujeme dropshipping a veľkoobchod .Ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.S Pozdravom!

Balík obsahuje: 8 párov bicykli pedál popruhy s ratchet štýl hrebene, ktoré dostanete vo vrecku; Svetlo pedál popruhy, ktoré vás lepšie cvičenie doma a v posilňovni triedy; Tiež môžete zdieľať ich s rodinou a priateľmi, sú dobré bicykle potreby

Jednoduché použitie: prichádza ako dvojica, doľava a doprava je jasne označené, že by ste nemali byť zmätený o tom

Funkcia: Ratchet štýl sa vzťahuje k zbrázdené konci každej pedál pásik, ktorý je na použitie s pedál je postavený v spona.Pedál popruhy majú sloty na jednej strane pre upevnenie na pedále.Skontrolujte prosím váš bicykel pedále vidieť, že oni fit pevne a bezpečne.

Vhodné pre: Tieto bicykli pedál popruhy sú určené na nosenie na väčšine rotopedy a väčšina nohy typ.Tieto pásy sú trvanlivé a odolnosť voči roztrhnutiu je vyrobená z gumy materiálu.

Ako používať:

1. Štart na vnútornej pedál (najbližší pedál hriadeľ), tým, že štrbinový otvor v pásik v spodnej časti kartu a ťahá popruh nahor a na miesto.

2. Potom so kartu na vonkajšej strane pedálu, štart v spodnej časti a zatlačte popruh hore a okolo kartu na svojom mieste.

Špecifikácie:

Farba: čierna

Materiál: plast

Veľkosť: 280 x 45 mm

Obsah Balenia:

8 Párov x Pedál Popruhy

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty