Sex Bábika Ailicone 160cm Veľký Zadok Reálne Prsia Pošvy Análny, Orálny Sexy Láska Bábika Implantované Vlasy Pre Človeka Dospelých, Hračky YoungWoman Bábika

€72.82

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Materiál - TPE
  • Názov Značky - T-tajné
  • Položka Druh - Sex Bábiky
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

★Parametre výrobku

★Produkt disclaimer:

Po product marketing obrazy boli fotografoval pre skrášľujúce, farba výrobok dostal sa môže mierne líšiť."Real shot displej" v popise je obraz bez akýchkoľvek skrášľujúce a je skutočný výstrel produktu. 2. Ak zákazník nie je spokojný s výrobkom, môžete sa obrátiť priamo na nás, prosím, otvorte balík, ak výrobok bol otvorený alebo použiť, no návrat je podporované.Prosím, prijmite vyššie uvedené vyhlásenie pred nákupom.V prípade kúpy, budeme akceptovať vyššie uvedené vyhlásenie štandardne, a odmietame prijať žiadnu zodpovednosť za akýkoľvek výrobok, non-compliance spory alebo škodlivý zlé recenzie.

★Dôvod pre kúpu:

Sexuálne hračky poskytnúť vám spoločník funkcie a služby, aby všetky zábavu vo vašej spálni.Váš manžel alebo partner je niekedy schopný uspokojiť vás, ak chcete prijať opatrenia v spálni, tak najlepšie je použiť silikónové bábiku.

★Podrobný popis:

Odolná bábika môže byť použitý na dlhú dobu a nie je ľahké byť poškodený.Na TPE materiálu (non-jedovaté, bez zápachu, bezpečné a bezpečné materiál) má viac odolné akcie, výraznejšie pružnosť a má skutočný pleti dotyk.To je rovnakej veľkosti ako skutočná osoba.Ľahko sa udržuje.

Simulácia dizajn Skvelého make-up, stredne merania, proporcionálne koordinácie, realistický pocit, žiadne prehnané dizajn, krása je snaha výroby, tak, že sa budete cítiť v spoločnosti svojej priateľky, môžete si obliecť svoje obľúbené vlasy, oblečenie, oblečenie, obuv, atď.

★Upozornenie pred použitím: reálne obrázky

1. Na vodnej báze mazivo je odporúčané pre lepší pocit.

2. Uchovávajte v suchu a obchod v utajenom mieste mimo dosahu detí.

★Ochrany osobných údajov dopravy:

Záruka ochrany osobných údajov, ochrana vašich osobných údajov je pre nás veľmi dôležité, nie je tam žiadne informácie o výrobku/ukladať informácie na obale výrobku, náš diskrétnom balení vám umožňuje nakupovať s dôverou.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Ak ste spokojní s našimi tovary a služby, prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd.Ak máte akékoľvek otázky o našich programov alebo služieb, prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby.Komunikácia je účinnejší ako východiskový argument.Ak máte akékoľvek otázky, prosím, buďte v kontakte s nami, aby ste si bábiku vašej spokojnosti a splnené sny.Vďaka!

Všetky recenzie

Príbuzné produkty