Magnetické s Nepravdivé Nechty Ultra Flexibilné pre Trvalé Pohodlie Falošné Nechty pre Začiatočníkov na Nechty, Dekorácia Praxi

€3.42 €5.27

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Počet Kusov - COMBO

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis:

Funkcie:

Klinec Štýl: Tento falošný necht nemá žiadne fragmenty, žiadne bubliny, a je super odolné.Jej okraj je hladké ako hodváb, ktoré môžu byť pevne pripojené na nechty, a to je ľahké, pohodlné, priedušné a pružná.Bezšvové kolokačných a prirodzený vzhľad, rovnako ako rastie na vás.

Ľahké Nosenie: Očistite necht povrchu, potom veľkosť false nechtov nechtom.Stick lepidlo alebo lepidlo karty vhodnej veľkosti na zadnej strane falošný necht, potom stlačte proti nechtov asi 20 sekúnd, a nakoniec správne falošný necht s nechty súbor podľa vašich požiadaviek.

Bez námahy platiť: Po orezávanie a čistenie vaše prírodné nechty, výber správnej veľkosti naše nechty a aplikovať naše nechty lepiacu pásku, potom stlačte na vaše nechty za 10 sekúnd.Teraz môžete mať krásne nové nechty!

Pohodlné na Nosenie: Jej okraji, je hladké ako hodváb, ktoré môžu byť pevne pripojené na nechty, a to je ľahké, pohodlné, priedušné a pružná.Bezšvové kolokačných a prirodzený vzhľad, rovnako ako rastie na vás.

Popredajný Servis: Ak nie ste spokojní s našimi falošné nechty, produktov alebo máte nejaké otázky, kontaktujte ma prosím a poskytujú 24-hodinovú službu podpory zákazníkov.

Špecifikácie:

Materiál: Živica

Množstvo: 24PCS

Balenie Obsahuje:

1 Sada * False Nechty (24pcs vnútri)

1 Sada * Jelly Lepidlo

ALEBO

1 Sada * False Nechty (24pcs vnútri)

1 Fľaša * Lepidlo

Všetky recenzie

Príbuzné produkty