Vlajka Futbal Set 12 Kusov Flag Football Vlajky A Pásy Mládež Ľahko Trhať Preč Futbal Pás Pre Deti A Dospelých Hráčov Vlajka

€19.87 €28.39

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis:

Flag Football súprava je vyrobená z vysoko kvalitnej tkaniny, odolné, pevné, mäkké a pohodlné, odolné proti roztrhnutiu a kvalitné, dáva vám iný zážitok!

Špecifikácia:

Názov produktu: Vlajkou Futbal Nastaviť

Materiál: nylon

Veľkosť (cca.):

Band - 4 x 132 cm/1,5 x 52 cm (W x L)

Vlajka - 5 x 39 cm/2 x 15 cm (W x L)

Farby: 1 pás+3 vlajky sú set, 6 sád červená a žltá, resp.

Hmotnosť (cca.): 830g

Vlastnosti: nastaviteľné, mäkké, vodotesný a odolný

Balenie Zoznam:

Vlajka Futbal Nastaviť * 1 (12 pásy a 36 vlajky)

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Kvalitného Materiálu] vyzýva Flag Football súprava je vyrobená z vysoko kvalitnej tkaniny, odolné, pevné, mäkké a pohodlné, odolné proti roztrhnutiu a kvalitné, dáva vám iný zážitok!

2.【Širokú Škálu Aplikácií] vyzýva Flag Football Pásy súbor môže byť použitý pre všetky druhy deti/mladí detí a mládeže, športu, a je veľmi vhodný pre ligové zápasy, mimo sezóny školenia, vyzdvihnutie hry, hry backyard, vlajky, taxi, atď.

3.【Posilniť Puto S Dieťaťom] vyzýva Flag Football Príznaky môžu urobiť váš život radostnejší, a keď sa nudíte, môžete ich použiť na zlepšenie váš vzťah s dieťaťom tak, hrať sa s nimi.

4.【Ľahké A Prenosné] vyzýva Futbalové nastaveným príznakom je malý a ľahký, takže je ľahké držať v ruke, a môže byť v miestnosti, alebo prijaté do školy alebo na cestovanie.Dajte ju do vaku a vziať kamkoľvek.

5.【Výber perfektný Darček] vyzýva Na Halloween, Vianoce, Karneval, sviatky, a Deň otcov, môžete mu dať Vlajka Futbal Nastaviť Mládež do vašej rodiny, priateľov, alebo iných blízkych.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty