31.5x11.8x0.12 Palcový Nepremokavé Počítač, Klávesnica, Myš Mat Non-Slip Mousepad Gumy Základňu a Stitched Hrany

€5.65 €7.96

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

【Ultra Veľké Predĺženej Veľkosti] vyzýva veľkosť 31,5 x 11.8 x 0.12 palcový sa zmestí váš desktop ideálne, Môžete dať myši, herné klávesnice a iných stôl položky.Udržať čisté zbytočností písací stôl.To pomáha zlepšiť herný zážitok pre hráčov alebo efektivity práce v kancelárii.

【Vodotesný Povlak] vyzýva Účinne chrániť počítač pred poškodením spôsobeným vysypaný nápoje alebo iné nehody.Pri postriekaniu kvapalinou na povlak na povrchu, sa budú tvoriť do kvapky vody a posuňte dole.Je to jednoduché na čistenie a nebude odkladu práci alebo hre.

【Si Najlepšiu Kontrolu] vyzýva Vyrobený z vysoko pružnosť prírodného kaučuku, to mouse mat, nie je toxický a nemá žiadne nebezpečné látky, bezpečný pre použitie.Anti-slip base môže pevne grip pracovnej ploche a nylon šité okraje, aby pad oveľa odolnejšie a dlhšie trvajúci.Ľahko zrolovať podložka pod myš, bez toho wrinkless alebo záhyby.

【Široké Uplatnenie] vyzýva k Dispozícii pre všetky typy myši, Ideálna veľkosť na každodenné použitie. 3 mm hrúbka prispôsobiť na všetky povrchy.Či je deň Vďakyvzdania, Vianoce, alebo Nový Rok, táto myš stôl podložka je najlepšou voľbou ako darček pre mužov, ženy, deti, dospievajúci, priateľov, rodinu a ďalšie.

【Hladký Povrch] vyzýva Ponúka plynulé sledovanie povrchu myši, presné a kontrolovateľné.Optimalizované pre rýchle sťahovanie, a zároveň zachováva vynikajúcu rýchlosť a kontrolu pri práci alebo hre.Popis Produktu

Hladký Povrch Tkaniny

Herné podložka pod myš ponúka hladké vysoko kvalitné tkaniny povrchu, ktorý podporuje námahy, zádrhel-free kĺzanie myši.Tenký, elegantný pad pomáha udržať si v úplnej kontroly a zameral sa na úlohu po ruke.

Protišmykové Dno

Nie je potrebné sa obávať, podložka myši pošmyknutia preč-jej neustále, 3mm pogumovaných base udrží bezpečne na svojom mieste.Podložka myši účinne rukoväte akýkoľvek plochý, pevný, povrch stola.

Odolný Dizajn

Jemná posilnené šité okraje, aby sa zabránilo opotrebovaniu, deformácii a poškodeniu.Dizajn pre bezpečnosť a trvanlivosť.

Ľahko Sa Čistí

Kvapalina škvrny na povrchu môžu byť zmyté.Po zaschnutí, mat, sa môžu naďalej používať.

Špecifikácia:

Farba: Čierna

Veľkosť produktu: 31,5 x 11.8 x 0.12 palec

Všetky recenzie

Príbuzné produkty