1080P Wifi Kamera Tuya Smart Home Security PIR Ľudských Detekcie Bezdrôtový CCTV Kamery Odolný Jednoduchá Inštalácia

€17.89 €27.96

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Štýl - Dome Kamera
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Podporované Operačné Systémy - Windows 7, Windows 10, Mac OS, Windows XP
  • High Definition - 480P(SD)
  • Objektívu (mm) - 2 MM
  • Názov Značky - FGHGF
  • Pripojenie - Uzavretý Systém/CCTV Káblové

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Predajné Miesto: [Tri Režimy]Inteligentný Režim, Infračervený Mód, Farba Svetlo Režime.

[PIR detektor Pohybu A Aplikácie Notifikácia alarmov]Keď Fotoaparát Zistí, Že Niekto Alebo Zlodej Vstúpi Do Monitorovacieho Priestoru, Aplikácia Bude Push Notifikácie v Telefóne.Akékoľvek Podozrivé Pohyby, Ktoré Prichádzajú Do Pohľade Kamery Budú Zistené A Zaznamenané, Tak, Že Zlodeji Nemajú Kde Skryť.

[Smart Mode] Zabudované 4 Biele Led Diódy A 4 Infračervené Led Diódy, Svetlo Nie Je Jasné Počas Dňa, A Infračervené Je Jasné, Na Noc, A To Je Čierna A Biela Maľba Na To Čas.Keď Ľudí Alebo Pohybujúce Sa Objekty Sú Monitorované, Sa Automaticky Zmení Na Biele Led Osvetlenie, A Potom Prejsť Na Farebný Displej

[Deň/Noc, Funkcia Automatického Objektívu Prepnutie]Vstavaný Ir-Cut Core Module, Voľný Prechod Medzi Infračervené Svetlo A Biele Led Svetlo, Lepší Monitoring Efekt, Žiadne Farebné Liate, Žiadne Skreslenie Obrazu.Zvýšiť Denné Farba Čistoty, Nočné Videnie Účinok.

[Siréna Mode], Keď Zistíte, Že Cudzinec Bolo Narušené Do Monitorovacieho Priestoru, Môžete Sa Obrátiť Na App Siréna Tlačidlo Odísť.

[Privacy Mode]Prepnite Na Režim Ochrany Osobných Údajov, A Fotoaparát Sa Prepne Do Režimu Spánku.Zastaviť Monitorovanie A Ochranu Vašich Osobných Údajov.

[Hlas Intercom]Podpora Hlasových Intercom Funkcie, Môžete Komunikovať V Reálnom Čase.

[1080p Hd Rozlíšenie] Hd Rozlíšenie 1920x1080p, Obraz s Vysokým Rozlíšením, High-Kvalitný Vizuálny Zážitok.Môžete Vidieť Objekty Vo Videu Jasnejšie.

[Flexibilné A Bezpečné uloženie Voľby] Fotoaparát Podporuje Maximálne 128 gb Tf Karty Local Backup (Nie je Súčasťou), A Poskytuje Ukladací priestor typu Cloud Služby (Dodatočný Poplatok)

[Manuálne Nastavenie]45°Horizontálne Rotácie 90°Vertikálna Rotácia 360°Stredovej Osi Otáčania.Upraviť Manuálne Pozície, Ktoré Potrebujete. (Nepodporuje Aplikáciu Nastaviť Uhol)

[Nočné Svetlo Funkciu] Môžete Manuálne Zapnúť Nočné Svetlo Funkcie, Aplikácie A Používať Ho Ako Osvetlenie.

[Offline Funkcia], Keď Je Zariadenie V Režime Offline, Aplikácia Sa Pripomenúť, Že Je Prístroj V Režime Offline-Po 30 Minútach.

Wifi Štandard: 2.4 ghz 802.11 B/G/N

Názov Aplikácie: Tuya Smart

Napájanie Režim: Usb

Rozlíšenie: 1080p

Materiál: plast

farba: Biela

Obsah Balenia:

1 x Wifi Bezpečnostné Kamery

1 x USB Kábel

1 x anglický návod

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty