Bezdrôtové Rotačné Tetovanie Pero pre Profesionálne Tattoo Umelci Tetovanie Dodanie 3,5 mm Zdvih Hliníkovej Zliatiny Coreless Motora, Bezdrôtové

€58.19 €92.36

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • MainKey1 - Kazety Stroj
  • MainKey3 - Bezdrôtové Rotačné Tetovanie Pero Coreless Motora
  • Číslo Modelu - Bezdrôtové Tetovanie Stroj Rotačné Pero
  • Druh - Tetovanie Zostavy
  • Názov Značky - gazechimp
  • MainKey2 - Bezdrôtový Bezdrôtový Tetovanie Stroj Rotačné Pero
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis:

【Odolný Materiál] vyzýva: Bezdrôtové tetovanie stroj rotačné pero, kvalitné hliníkové zliatiny materiálu, silné a odolné na použitie, nie je ľahko deformovať, ľahko rozobrať a poskladať.Bezdrôtový dizajn, kompaktný a ľahký, ľahko prenosný.

【Vysoký Výkon] vyzýva: rotačný tetovanie pero prijíma silný motor, plynulá rýchlosť z 9000r/min, nízka hlučnosť, vysoká rýchlosť a silné prenikanie, a hladké rýchla zmena, ktorá prináša silnejší tetovanie skúsenosti.

【LED Digitálny Displej] vyzýva: bezdrôtový tetovanie stroj má viditeľné LED displej, napätie je nastaviteľné a ľahko ovládateľný.Postavený v roku 2000 mAh batéria, USB nabíjateľné 1.5-2h rýchle nabíjanie a môže pracovať nepretržite po dobu 4 hodín, v rámci 4.5 V pracovné napätie.

【3,5 mm Zdvih] vyzýva: tetovanie pero je vhodné pre väčšinu tetovanie kazety na ihly na trhu, 3,5 mm zdvih, ihla dĺžka je nastaviteľná od 0 mm-3 mm otáčaním hlavy vľavo a vpravo.

【Široký Aplikácie] vyzýva: bezdrôtový tetovanie pero je ideálny pre profesionálne tetovanie umelcov a štúdiá.Keď tetovanie pero je bez energie, môžete nahradiť RCA konverzie hlavy a pripojte RCA háčik linka (NIE je súčasťou) na prevádzku.

Špecifikácia:

Veľkosť produktu: 14.6cmx3.2cmx3.2 cm/5.75inchx1.26inchx1.26 palec

Materiál: hliníková zliatina

Balenie Obsahuje:

1 Rotačné Tetovanie Pero

1 Konverzie Hlavu

1 Náhradná Rukoväť

1 Nabíjací Kábel

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty