2 KS Manželská Anténa, Stožiar Svorka V Čeľuste Blok S Skrutky Na Stožiar Stožiar Svorka,Terasa Dáždnik, Držiteľ Ťažkých pólu K Pólu

€16.08 €26.81

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - SODIAL
  • Číslo Modelu - ŽIADNE

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

[Muti-účel]Nastaviteľné na Stožiar Stožiar Montážny Kit ponúka ešte väčšiu univerzálnosť, skvelé pre montáž baterky,stožiare,dáždniky,rádio/tv anténa a ostatné vonkajšie dekor.

[3 Druhy montáž]anténa, stožiar svorka je skvelé pre montáž kruhovom potrubí(pole) do druhého kola potrubie(pól), námestie zábradlie na inom námestí zábradlí,alebo montáž kruhovom potrubí(pól) na námestí zábradlie.(Priemer rozsah kolo rúrky je 1 - 1.8 palce, priemer sortiment štvorhranného potrubia je 0 až 1,8 palca).

[V Čeľuste bloky stabilnejšie]Ťažkých stožiar montážna svorka sa používa čeľuste bloky s dvoma dlhé skrutky(2.2 palca v diaľke,5.49 palec v dĺžke) posilňujúce nainštalovať na zabezpečenie terasa dáždnik nie sklzu nadol.

[Robustná konštrukcia]Antény na stožiar stožiar hadicovej zostavy sú vyrobené z silná,odolná pozinkovanej ocele,odolné a navrhnuté tak, aby bezpečne držať vašu terasu dáždnik.

[Ľahko nainštalovať a move]Vonkajšie Slnko Dáždnik, Držiteľ Prichádza s 2ks malé kľúče,nie je potrebné ďalšie nástroje, ktoré pripisuje väčšinu paluby, balusters,zábradlia,alebo rúra, rýchlo a bezpečne.

Farba: ako je znázornené

Materiál: Zliatiny

Veľkosť: O 15x7cm

Obsah Balenia:

2 * Dvojité Anténa, Stožiar Svorka

2 * Malé Kľúče

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty