10PCS Sprej, Pena Rúry Tryska Vyplnenie Medzery Izolačné Peny Trubice Výmenu urob si sám Polyuretánová Pena, Lepidlo Pripojenie Trubky

€2.56 €4.00

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - KOQZM
  • Druh - Iné

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis

Správa Položiek

Funkcie:

* úplne nové a vysokej kvality

*Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a praktické použitie

*Dokonalá Náhrada: Sprej, pena rúry sú široko používané ako náhrada rúry pre všetky významné značky z DIY sprej, pena.Po použití sprej, pena, nechajte upchaté montáž pripojené.Keď je pripravený znovu použiť, vzletu upchaté trubice montáž a nahradiť novým sprej, pena náhradné trubice.

*Vysoká Kvalita: Naše sprej, pena náhradné trubice sú vyrobené s použitím vysoko kvalitných materiálov, ktoré je veľmi odolné.Sprej, pena rúry sú k dispozícii v jasné sfarbenie.To je nahradenie rúry pre všetky významné značky z DIY sprej, pena.To je užitočné, aby fill-n-tesnenie škáry.

*Sprej, pena rúry sú k dispozícii v balení 10. Môžu byť použité na vyplnenie, tesnenie, a izolovať medzery až 1 palec-10 pena trubica náhrada rúry pre všetky významné značky z DIY sprej penovou izoláciou.

*Jednoduchá Inštalácia: sprej pena rúrky môžu byť inštalované ľahko a rýchlo.To môže byť namontovaný do jednej ruky, bez použitia akýchkoľvek komplikovaných nástrojov alebo hacky.Stačí vzlietnuť staré a nahradiť novým .

*Hodnotu za Peniaze: Sprej rúry sú vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov.

Špecifikácie:

*Farba: transparentne

*Veľkosti: 16.5*6,5 cm/6.49*2.55 v

*Množstvo: 10

*Materiál: Plast

Balenie Zoznam:

10 x Sprej, Pena Tryska

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty