2X Inline LED Dimmer Prepínač, Zabudované Rotačné ON/OFF A Gombík Ovládania Stmievač Pre Stmievateľné 3-100W LED/Žiarovky Čierna

€16.56 €33.13

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Technické Výhody: 220~240Vac 3-100W inline odtokovej hrany fáza-cut stmievač, na stmievanie proces je úplne tichý a nebude robiť bzučanie zvuk!Najnižší jas môžu byť predvolené, a stmievanie rozsah 0-100%.

Premium Kvalita: Vynikajúca kvalita s ochrana proti preťaženiu, nadprúdová ochrana, nad teplotou prostredia.

Oči Ochrany: Stlmiť svetlá 0% - 100%, aby vaše oči postupne prispôsobovať na jasné svetlo alebo tma; znížiť eyestrain a ochrániť vaše oči od príliš jasné svetlá.

Úspory energie: Pracuje s max 50 W stmievateľné LED Žiarovky alebo 100 W Žiarovky/Halogénové Žiarovky, Stmievanie rozsah 0 - 100% znížiť náklady na energiu a rozšíriť žiarovka život.

Upozornenie: Pred zakúpením, prosím, skontrolujte, či vaše LED svetlo je označený ako "stlmiť".Ak nie, nemôžete používať túto stmievač pre stmievanie, môžete len na zapnutie/vypnutie žiarovky alebo výbojky bliká.Nie je možné použiť pre ovládanie rýchlosti z cievky a fanúšikov.

Farba: Čierna

Materiál: Plast

Obsah Balenia:

2 x dimmer prepínač

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty