Vyhrievané Ponožky Tepelnej Vyhrievané Ponožky Mäkké Väčšie Vykurovacie Oblasti Teplé Nohy Ponožky Pre Pešiu Turistiku Vonkajšie Športové Lezenie

€9.94 €14.84

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Hadica Výška - Koleno-Vysoká
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - BAVLNA
  • Prst-oddelené - No
  • Oddelenie Meno - Chlapci
  • Pohlavie - MUŽI
  • Šport Typ - Snowboarding

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Tieto Elektrické Ponožky sú musia mať pre všetky chladné počasie dobrodruh.Ich pohodlný strih zaisťuje, že nebude spadne, a sú neuveriteľne jednoduché na použitie.Plus, sú vyrobené z opakovane použiteľných materiálov a sú ľahké na čistenie.Udržať vaše nohy v teple a pohodlí všetky zimné dlhé tieto vyhrievané ponožky.

Špecifikácia:

Veľkosť: (cca.)24*10*2cm/9.45*3.94*0.79 palcov

【Opatrenia] vyzýva

Každý súbor obsahuje pár elektrické kúrenie ponožky, 2 3VDC batéria polí (tam sú svetlá na batérie poľa), batérie nie sú súčasťou

Hot spot: späť na prsty

Vykurovanie teplota: cca 50 stupňov (merané pri izbovej teplote, len orientačný)

napájaný:

3VDC batérie políčko napájanie.Zvoľte si, prosím, Č. 5 alkalické batérie pre napájanie, alebo 1,5 V nabíjateľná Č. 5 batéria (kapacita vyššie 1500MAH) pre napájanie.Riadnym uhlíkové batérie alebo nabíjateľné batérie s menšou kapacitou nemôže napájanie a nevytvárajú tepla.Batérie box je 2 AAA batérie okná.Vykurovanie čas, závisí od kapacity batérie používa, tým väčšiu kapacitu, čím dlhšia je doba ohrevu.

To je napájaný nabíjateĺnou batériou s kapacitou 1500MAH.Ak je dostatok kapacít, môže byť použitý asi 2 hodín pri plnom nabití.

Ponožka štýly sú rozdelené do jedno-ihla a dvakrát ihly, každej šarže ponožky bude mierne odlišné, predvolená hodnota je jednorazové ihly a dvakrát ihly náhodné dodanie, prosím, vedieť!

Balenie Zoznam;

1 pár* Vyhrievané Ponožky

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Práca Aj pre Vás: Tieto vyhrievané ponožky sú vyrobené z materiálu s elastických vlákien, ktoré z nich robí mäkké, teplé, a trvanlivé.Neviditeľné elastické závitové ponožka otvorenie zaručuje pohodlné nosenie a zabraňuje ich pádu.

2.Ľahko Používať: Zosilniť vaše pohodlie, tieto Vyhrievané Ponožky.Umiestnite svoj mobil power vrecká na boku ponožky a znova pripojiť, aby sa okamžite teplé spodnej časti nôh.Získajte útulný bez prerušenia, mobilný napájací zdroj nie je súčasťou, ale ľahko ovládateľný.

3.Dlho Slúži Života: Skúsenosti ideálny komfort s našimi Vyhrievané Ponožky vyrobené z opakovane použiteľných materiálov, ktoré sú ako mäkké a pohodlné.Tieto jemné materiály umožňujú dostatok priedušnosť a občerstvenie, zatiaľ čo odolné tkaniny prispieť k ich dlhotrvajúci výkon.

4.Ľahko Udržiavať v Čistote: Nikdy opäť budete starať o čistenie vyhrievané ponožky.Tieto ponožky sú stroj umývateľný; všetko, čo musíte urobiť, je tuck kúrenie zapojte do vrecka a použite pracie vrecko na ochranu kábla od rozstrapkaniu.

5.Rozsiahle Aplikácie: Či chcete ryby, tábor, lyže alebo snowboard bez mrazu, môžete použiť tieto vyhrievané ponožky v chlade.Sú vhodné pre každého, kto má vonkajšie športy alebo žije v zime.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty