Pádlo Taška Na Kanoe, Pádlo, Vodácka Taška Loď Pádla Prepravu Taška S Nastaviteľným Popruhom A Carry Rukoväť A Zip

€18.68 €26.69

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Toto opakovane kanoe, pádlo cestovná taška poskytuje priestranný interiér, ktorý môže mať viacero pádla.S hrúbkou EPE pearl bavlna výplň, a poskytuje odpruženie ochranu počas prepravy.Vhodné pre rozličné skupiny ľudí a širokú škálu aplikácií, je potrebné mať pre akékoľvek outdoorové dobrodružstvo.

Textílie: Oxford handričkou

Plnka: EPE pearl bavlna

Pás s nástrojmi: high-density polyester

Dĺžka: 95 cm/37.40 v

Šírka: 25 cm/9.84 v

Hrúbka: 6typ/2.36 v

Čistá hmotnosť: 250g

Vhodné pre: bazénik v rámci jednej časti 89 cm/35.03 v

Upozornenie:

1. Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť malá chyba vo veľkosti.

2. Vzhľadom na iné monitory, môže byť mierne rozdiely vo farbe.

Zoznam:

kajak, pádlo taška*1(s výnimkou ďalšie exponáty)

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolné proti roztrhnutiu a trvanlivé: Tento kajak, pádlo taška je vyrobená z vysoko-kvalitných Oxford handričkou, ktorý je flexibilný a spoľahlivý.To môže vydržať opotrebovanie a chrániť vaše pádla pred poškodením.To je aj opakovane a ľahko sa čistí.

2.Štedré Kapacita: S priestranný interiér, naša kajak, pádlo taška ľahko pojme dve pádla hlavy až 9.84x37.40 palcov každý.Je to aj dostatočne priestranné držať kanoe, pádlo, čo vám dáva väčšiu flexibilitu na vode.

3.Hladké Prepravy: rozlúčiť sa hrkajúce hluku v aute s našimi kajak, pádlo taška.popruhy pevne držať pádlo, zatiaľ čo hrubé EPE pearl bavlna výplň poskytuje odpruženie ochranu pred závažné dôsledky.

4.Nízka hmotnosť: Tento kajak, pádlo taška je ideálny pre vodáci všetkých úrovniach.Jeho prenosné a nastaviteľné funkcie, aby bolo jednoduché použitie a vykonávať zároveň chráni vaše zariadenie.S ľahký dizajn len 8.8 uncí.

5.Multi-Účel Organizátor: Udržujte váš kajak, pádlo v bezpečí s týmto všeobecne vhodná taška, ktorá chráni proti poškriabaniu a poškodeniu počas prepravy a skladovania.Ideálne pre rôzne vodné športy a voľnočasové aktivity.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty