BERNY Mechanické Hodinky pre Mužov Vankúš 38mm Prípade Vankúš Sapphire Super svietiace ručičky Náramkové hodinky Plátno Kalendár Hodinky pre Mužov

€99.00 €253.49

(2 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pohyb - Automatické Self-Vietor
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Kapela Druh Materiálu - Keramické
  • Spona Typ - Pracka
  • Názov Značky - BERNY
  • Kapela Dĺžka - 16 cm
  • Položka Druh - Mechanické Náramkové Hodinky
  • Odolnosť Proti Vode Hĺbka - 5Bar
  • Štýl - Móda & Bežné
  • Prípad Materiál - Z Nehrdzavejúcej Ocele

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Model:AM133V Pohyb: MIYOTA 8215-3H Prípade, priemer:38 mm Očko na Výstupku:50mm Prípade hrúbka:13mm Pásme o šírke:20 mm Nositeľné dĺžka:135-190 mm Prípade materail:z Nerezovej ocele tvar: vankúš v tvare prípadoch Popruh: Plátno popruh Sponou:Pin pracky Objektív: Zafírové sklo Zadný kryt materiál: Zafírové sklo Nepremokavé:50m Weigth:80g vlastnosti Produktu: 1.Super svietiace ručičky a hodinu značky 2.Zafírové sklo objektívu, vysoký prenos svetla/poškriabaniu 3.Plátno pásik s rýchloupínacou

4. 50 metrov vodotesný, môžete nepremokavé splash, umývanie rúk, tváre, pranie v bežnom živote 5.Výstava zadný kryt, zadný kryt a objektív fotoaparátu sú zafírové sklo. 6.Ľahko čitateľný dátum, zobrazenie okna a Rýchle Nastavenia Kalendára

7.vankúš v tvare prípadoch

V Hermes H08 sledujte je luxus, chronometra vytvorené renomovanej francúzskej módy a doplnkov značky Hermès.Tieto hodinky ponúka niekoľko výhod, ktoré je vyhľadávaným doplnkom pre tých, ktorí ocenia jemnú vyhotovením a štýl.Tu sú niektoré z hlavných výhod Hermes H08 hodinky:

Výnimočný Dizajn: Hermes súbory na H08 hodinky funkcie výrazný a moderný dizajn.To je charakterizované jeho štvorcových prípade a minimalistický, ale odvážne estetický.Dizajn je aj elegantné a moderné, takže je vhodný pre širokú škálu príležitostiach.

Vysoko Kvalitné Materiály: Hermes je známy pre svoj záväzok pomocou prémiových materiálov.Na H08 hodinky sú zvyčajne vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, a v niektorých variantoch, ktoré môže obsahovať materiály, ako sú keramické alebo titánu.To zaručuje odolnosť a dlhú životnosť.

Sapphire Crystal: hodinky je krištáľovo je vyrobená z odolného proti poškriabaniu zafír, ktorý tvrdí, jasnosť a chráni hodinky pred poškodením.Tento vysoko kvalitný crystal zabezpečuje sledovať zachováva svoju leštené vzhľad v priebehu času.

Automatický Pohyb: Hermes súbory Na H08 hodinky sú poháňané automatický pohyb, zvyčajne Swiss-made.To zaručuje presnosť a spoľahlivosť v ostrovov.

Odolnosť proti vode: hodinky je zvyčajne odolný voči vode do hĺbky približne 50 metrov (5 ATM), takže je vhodný pre každodenné a príležitostné nosenie vody expozície.

Všestrannosť: Tento H08 hodinky sú navrhnuté tak, aby boli univerzálne a môžu byť nosené v rôznych prostrediach, či už ste na formálnu akciu, alebo ísť o vašich každodenných činností.Jeho moderný dizajn umožňuje doplniť radom oblečenie.

Prispôsobenie: Hermes často ponúka množstvo možností prispôsobenia, umožňuje zákazníkom vybrať z rôznych prípade materiály, dial farby, a popruh voľby.To vám umožňuje prispôsobiť pozerať na vašich predstáv.

Značky a Prestíž: Hermes je známy luxusné značky známy pre svoje remeselné spracovanie a pozornosť k detailu.Vlastníctvo k Hermes sledovať, ako H08, vyvoláva pocit prestíže a vysokej módy.

Zberateľská Hodnota: Hermes súbory na Mnohých hodinky, vrátane H08, majú zberateľskú hodnotu, pretože sú vyrábané v obmedzenom množstve a môže majú jedinečné konštrukčné prvky.Môže to, aby boli hodnotné okrem kolekcia hodiniek.

Hermes Záruky a Servis: Hermes súbory ponúka záručný a po-záručný a pozáručný servis na svoje hodinky, zabezpečenie toho, že môžete mať svoje chronometra riadne udržiavané a opravované značky odborníkov.

Majte na pamäti, že špecifické črty a výhody Hermes H08 pozerať sa môžu líšiť v závislosti od modelu a roku výroby.Pri posudzovaní tohto hodinky, je vhodné navštíviť Hermes boutique alebo autorizovaný predajca preskúmať dostupné možnosti a prijímať pokyny na vyberiete ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim preferencií a potrieb.

Všetky recenzie

2023-11-24

/

Anonymný

To bolo rýchlo doručené dobre.


2023-11-25

/

Anonymný

Prepravu rýchlo, veľkosť Dobré, Ceny dobré, je spokojný.


Príbuzné produkty