Kosti Rovné Ľudské Vlasy, Parochne s Tresku Ďalšie Farebné 99J Celý Stroj Vyrobený Parochne Pre Ženy Glueless Parochňu Brazílsky Remy Vlasy

€27.27 €45.44

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Textúra - ROVNÉ
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Spp Veľkosť - Priemerná Veľkosť
  • Ľudské Vlasy Typ - Brazílsky Vlasy
  • Vhodné Umiera Farby - Tmavšie Farby Len
  • Názov Značky - Mogul Vlasy
  • Materiál Triedy - Remy Vlasy

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Kosti Rovné Ľudské Vlasy, Parochne s Tresku Ďalšie Farebné 99J Celý Stroj Vyrobený Parochne Pre Ženy Glueless Parochňu Brazílsky Remy Vlasy

Vlasy Materiál: Najlepšie vybrané prírodné nespracované ľudské vlasy

Materiál Triedy: Brazilain remy ľudské vlasy.

Vyrobené Metóda: Plný stroj vyrobený

Vlasy Hustota: 150%

Parochne Dĺžka: 12-28inches

Farba vlasov: #99J

Životnosť: Bez spleti, žiadne prelievanie, nízke nároky na údržbu, trvať dlhšie ako 12 mesiacov pri správnej starostlivosti.

Vlasy Materiál

Len najzdravší Vlasy sú Vybrané Všetky naše vlasy je v Pôvodnom panenské vlasy, ktoré boli nazerať do CISS.Doprava

Loď Sa do 1-4 dni.Rýchle Doprava Zadarmo DHL/TNT/Dpex, 3-10 pracovných dní, aby sa Dospelo Väčšine Krajín.

Starostlivosť O Vlasy Spätnú Väzbu

Spokojnosť zákazníka je vždy naším cieľom, keď sa dostanú na vlasy, ak vám to páči, prosím, láskavo daj nám svoj 5-hviezdičkový spätnú väzbu.Ak nie ste spokojný / á o niečo, prosím, kontaktujte nás a nechajte negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Prosím, dajte nám šancu vyriešiť vaše problémy.Ďakujeme!FAQ

Otázka: O Vôňu

Odpoveď: Všetky naše vlasy sú 100% ľudské vlasy, to je chemické zadarmo.Robíme umyť vlasy pred robiť to do weaves, tak to môže mať miestne šampón vôňa na to.

Otázka: O Prelievanie

Odpoveď: Ak ste nájsť niekoľko prameňov vlasov, to nie je reálne, prelievanie, to je sušič na materiál, ktorý nie je pripojiť útku.Tiež, keď si strihať vlasy sew-v hlave, prosím, tesnenie útku, aby sa zabránilo uvoľňovaniu v budúcnosti.

Otázka: O Krátke Vlasy

Odpoveď: Väčšina našich vlasov je prirodzený pomer, má primerané krátke vlasy mix v, to robí vlasy vyzerajú prirodzenejšie.Ak potrebujete dvojité alebo lepšie pomer vlasy, prosím, kontaktujte nás.

Otázka: Vlnité/Kučeravé Vlasy

Odpoveď: Všetky vlnité alebo kučeravé vlasy, je zakomponovaný do pary procesu.Môže to trvať pomerne dlho.Prosím, použite uterák na absorbovať vodu zdola nahor po umytí namiesto česanie rovno.Zakaždým, keď si umyť vlasy, nájdete ju curl prísť znova.Je lepšie použiť elastínu, aby vlasy curl/vlny.

Otázka: Dĺžka Vlasov

A: Prosím, úsek vlnité alebo kučeravé vlasy na rovné, keď meranie dĺžky.Prosím, láskavo vybrať najdlhšie vlasy v jednom balíku, naše vlasy sú prírodné podiel, má krátke vlasy mixe.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty