DC9-24V elektronický digitálny displej tachometra snímač rýchlosti motora merací prístroj YH-TC01

€6.62 €10.34

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Názov Značky - diymore
  • Stav - Nové
  • Druh - Logických Obvodov
  • Napájacie Napätie - DC9-24V
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Package - SOP

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

Tento produkt je multifunkčné merania otáčok/počítanie meter s rýchlosť meracou funkciou počítania funkciu a horný limit alarm funkcia výstupu.

Spoľahlivý výkon, jednoduchá inštalácia, široký rozsah použitia, ktoré sú všeobecne uplatniteľné na rôznych mechanických zariadení, ako napríklad kombajny, stroje, motory, ventilátory, atď., ak zariadenie vyžaduje rýchlosti merania a výroby počítanie kusov a iných príležitostiach.

Tento výrobok je kompatibilný s Hala prepínač, kovové blízkosti prepínač, infračervený bezkontaktný spínač a iné detekcie prepínať signály.

Tento produkt je možné výstup jedného NPN signál budenia, keď je zapnuté, a užívateľ môže pripojiť indikátor svieti, sounders, atď.pre varovanie.Používatelia môžu prispôsobiť alarm prahovú hodnotu.

Podporné senzor tento produkt je tri-drôt snímač, ktorý prijíma elektronické technológie tak, aby senzor má vysokú citlivosť, silné spoľahlivosť, dobré anti-interferencie výkon, stabilná práca počas rastového obdobia, a môže sa použiť pre rýchlosti merania a výpočty funkcie.

Tento produkt používa Hale, snímač pre rýchlosť merania.Cez interné fungovanie programu, jedna sonda môže byť nastavený tak, aby vyhovoval viac hlásne body, čím sa zlepší presnosť detekcie.Rýchlosť merania prijíma multi-obdobie priemernú rýchlosť merania metóda, ktorá má širokú škálu nízke rýchlosti a vysokej rýchlosti merania a vynikajúcu presnosť merania.Počítanie funkcie je realizované externými počítanie funkcia single-chip časovač, a počítanie je stabilný a spoľahlivý.

r iných alarm s výzvou zariadenie, a aktuálnej nemôže presiahnuť 500mA.

Zoznam Produktov:

1X tachometra

1X5 jadro kábla

1X2 jadro kábla

1X NJK-5002C senzor

1X magnet

Všetky recenzie

Príbuzné produkty