Uhlíkovej Ocele, Záhrada Stierkou Záhradníctvo Lopatu Kvetinová Výsadba Záhradníctvo Ruky Nástroj Na Pletie A Moss Odstránenie Domov Záhradné Náradie

€16.00 €32.00

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Názov Značky - PW NÁSTROJE
  • Aplikácia - Záhrada Lopatu
  • Materiál - Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Číslo Modelu - Záhrada Lyžicou
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Multifunkčné Rýľ & Lopatu

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1.Vysoká kvalita Materiálu: s Plochou Hlavou Záhradníctvo Lopata je vyrobené z vysoko kvalitnej uhlíkovej ocele materiál, ktorý je pevný, odolný, tvrdené o špeciálny proces, a má umenie spojov shovelhead.

2. Efektívne Lopata:

Byt Hlavu Záhradníctvo Strane je Nástroj pre efektívne s práce-ukladanie dizajn.To nie je len môžete upratať záhradu moss, ale aj vyčistiť tvrdohlavý nálepky na steny a podlahy, atď.

3.Pohodlné Ruky Lopatu: Naše Záhradné Ručné Lopata je vhodná na Tuhé Zváranie Jills na Inštaláciu Rukoväť, Ktorý je Vhodný pre Malé Záhrady a Indoor Pestovanie.

4. Ktoré Môžu byť použité pre mineralizačných procesov a odstránenie machu, čistenie faryard hnoj, definovanie, odstránenie malých adverti spievať nálepky na podlahe, atď.

5.Úžasné Servis: Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležité.Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte nejaké otázky alebo problémy.Budeme poskytovať dobré riešenie do 24 hodín.

Popis:

Byt Hlavu Záhrada Lopata je ľahký, ľahko sa prenáša A Uchovávať, používať, aby sa Rýchlo Vysporiadať s Záhradníctvo Privems, Pletie, a Odstránenie Machu, Čistenie Maštaľný Hnoj, DEICING, a Odstránenie Malých Reklamné Nálepky na T T On Podlahy, ATĎ.Tam sú pevné zváracích prác na inštaláciu rukoväť, ktorý je pripojený na rukoväť okamžité allation , pracovno-úsporné a pohodlné, rýchle pletie, a vysoká účinnosť (poznámka: dodanie nie je prísť s rukoväťou).

Špecifikácia:

1. Materiál: karbónová oceľ

2. Veľkosť: Veľké 26*30 cm, Stredná 23.5*25.5 cm, Malé 22*25.5 cm

Balenie Zoznam:

1* s Plochou hlavou stierky (bez rukoväte)

Všetky recenzie

Príbuzné produkty