2 ks Osvetlené Stolná Lampa S lupou Svetlo Na Stojan LED Prenosné Vreckové zväčšovacie sklo Clonu Skladacia 3X

€15.28 €24.26

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - FGHGF

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Môj Drahý Priateľ

Podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"Drop Shipping Objednávku", budeme uprednostňovať to.

Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov , prosím neváhajte a kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

HANDS-FREE ZVÄČŠOVACIE LAMPA: Používa ako prenosné zväčšovacie sklo,lampa na čítanie/núdzové svietidlo, keď kemp.Zväčšovanie obrázkov a textov viac jasné a osvetlenie s 9 Led v rovnakom čase pod tlmené svetlá alebo tmavá miestnosť.

SKLADACIE VRECKO na ČÍTANIE: Čítanie s, skladacia konštrukcia môžete nastaviť výšku a uhol na osvetlenie presne a vyhnite sa priamemu svetelné odlesky.VRECKO VEĽKOSŤ je ľahký a prenosný, kedykoľvek a kdekoľvek.

DUÁLNE NAPÁJANIE: Napájaný pomocou USB kábla, alebo 3AAA Batérie(Nie sú Súčasťou).USB zväčšovacie sklo môže byť pripojený k PC/Power Banky, alebo zapojený do steny s adaptérom(Nie je Súčasťou).

MULTI APLIKÁCIE: Uplatniteľné na osvetlenie,prečítajte si malé výtlačky ako label,medicína pokyn.9 Led(10 000 Eur H),5 lampa Led,4 pomocné Led.

PRENOSNÉ NÚDZOVÉ SVIETIDLO: Kravatu na stany,laná,konárika, zatiaľ čo kempovanie, alebo je potrebné použiť prenosné svetlo s zväčšovacie sklá extrahovať úlomky.Vrecko veľkosti s, skladacia konštrukcia je veľmi úsporné.

farba:čierna + biela

Materiál:ABS + Akryl

veľkosť:9.5x6.7 cm

Obsah Balenia:

2 x Lupy

2 x usb kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

2 ks Osvetlené Stolná Lampa S lupou Svetlo Na Stojan LED Prenosné Vreckové zväčšovacie sklo Clonu Skladacia 3X

Všetky recenzie

Príbuzné produkty