Multifunkčné Gélové Atrament Strmeň Guľôčkové Perá, Pravítka Vernier Roller Guličkové Pero Školy Kancelárske Potreby Kancelárske Potreby Kreatívne Darčeky

€0.70 €1.40

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Použitie - Reklamné Pero
  • Dual-side Písanie - No
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Hĺbka - Jeden
  • Multifunkčné Pravítko Priemerky - Vernier strmeň guľôčkové pero
  • Číslo Modelu - Pravítko Priemerky

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1.Hladké Písanie Skúsenosti: Tento Vernier Strmeň Guľôčkové Pero je pohodlné držanie s 1.0 MM nib, ktorý hladko kĺže na každom povrchu.Či užívate poznámky, skicovanie, alebo písomne listom, toto pero vám poskytne skvelé písanie skúsenosti.

2.Vykonávať Ľahko: Mať tento Vernier Strmeň Guľôčkové Pero s vami, nech ste kdekoľvek, a to vďaka jeho kompaktný a ľahký dizajn.Nebudete ani všimnite si, že vo vrecku alebo v taške, ale je to univerzálny nástroj pre meranie a písanie.Pobyt organizovaný s týmto ľahko-to-doprava, multifunkčný gadget.

3.Široké Uplatnenie: Skúsenosti rekonštruovaných úroveň presnosť merania s našimi Vernier Strmeň Guľôčkové Pero.Či už ste študent, woodworker, inžinier, alebo tesára, tento všestranný písanie nástroj vám umožňuje jednoducho merať dĺžku, hĺbku a priemer akéhokoľvek objektu.

4.Montáž Viacerých Miestach: Vernier Strmeň Guľôčkové Pero je univerzálny nástroj, ktorý môže byť použitý v rôznych nastavení, ako sú knižnice, učebne, pracoviská, školy a domácnosti.

5.Praktický Darček: Prekvapte svojich blízkych s týmto jedinečným Vernier Strmeň Guľôčkové Pero, ktoré kombinuje tvorivosť a precíznosť.Ukázať im, ako veľmi vám záleží, a dať im dar presnosť dnes.

Naše Inžinierske Pero je ideálnym nástrojom pre stolárov a študentov podobne.Jeho pohodlné dizajn uľahčuje držanie, zatiaľ čo jeho ľahká konštrukcia zaručuje ľahkú prenosnosť.Fantastický darček na narodeniny a musia mať pre školy, toto pero je nevyhnutné okrem akýchkoľvek nástrojov alebo školské tašky.

Špecifikácia:

Názov: Vernier Strmeň Guľôčkové Pero

Veľkosť: (cca.)15.2*1.3 cm/5.98*0.51 palcov

Materiál: PE+nehrdzavejúcej ocele

Farba: čierna, strieborná

Náplň farba: čierna, modrá

Nib: 1,0 mm

Hmotnosť (cca.)8g

Balenie Zoznam: 1*Vernier Strmeň Guľôčkové Pero

Všetky recenzie

Príbuzné produkty