Školský Batoh Taška cez Rameno Veľkú Kapacitu Bookbags pre Študentov Všestranný odolné proti striekajúcej vode Batoh Ľahký Aktovka 517D

€13.00 €17.34

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Položka Druh - Batohy
  • Hlavný Materiál - Oxford
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Pohlavie - Ženy
  • CN - Hebei
  • Obkladový Materiál - Polyester

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

Pobyt organizovaný a štýlové, s Laptopom Batoh Ženy!Tento ľahký batoh je navrhnutý s viacerými komorami jednoducho ukladať svoje dôležité, zatiaľ čo kvalita nylon materiál zaručuje dlhú životnosť a odolnosť proti vode.

Naše Bežné Daypack Žien je zmes funkčnosť a štýl.S jeho nastaviteľné ramenné popruhy a priestranné priehradky, tento batoh ponúka pohodlie a dostatok úložného priestoru pre všetky vaše veci.

Riešené žena v mysli, našej Ľahký Batoh Žien je potrebné mať príslušenstvo pre tých, ktorí hodnoty oboch móda a praktickosť.Jeho multi dizajn umožňuje jednoduchú organizáciu a skladovacie kapacity.

Zvyšuje vaše každodenné pozrieť naše Štýlové Ženy Pracujú Batoh.Či ste v kancelárii, alebo ísť na služobnú cestu, tento batoh kombinuje elegances a funkčnosť.

Liečiť sami, alebo prekvapenie špeciálne dámu vo svojom živote s našimi Batoh Taška.Tento všestranný batoh je nielen praktické, ale aj praktické darčeky pre ženy, učitelia, zdravotné sestry, alebo študentov.

Špecifikácie:

Materiál: Oxford Handričkou

Vnútorný Materiál: Polyester

Veľkosť: Cca. 32x30cm/12.6x11.81in

Farba: Čierna/Červená/Modrá/Khaki

Balenie Obsahuje:

1x Taška cez Rameno

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty