12-Pack Bakelite objímky E26/ E27 Svetla Pätica Klasická Žiarovka Pätica ES Skrutku Lampholder Na Strop/Nezávislá/Poschodie

€15.08 €22.50

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

12-Pack Bakelite objímky E26/ E27 Svetla Pätica Klasická Žiarovka Pätica ES Skrutku Lampholder Na Strop/Nezávislá/Poschodie

[Balík Obsahuje]12 ks skrutka lampholders, vhodné pre E26/E27 skrutku žiarovky, napríklad LED, žiarovky, halogénové a energeticky úsporné svietidlá.

[High Quality]Na E27 objímky je vyrobená z plastu a je ohňovzdorný, žiaruvzdorné (až do 180 ° C) a odolná voči korózii.Podporuje menovité napätie 250V, menovitý prúd 4A.

[Jednoduchá Inštalácia]Vybavené čierny kábel rukoväť, ktorá spája drôty na pozitívne/negatívne póly, a potom zhromaždiť všetky kusy spolu.Nie je pracka vo vnútri držiaku pre jednoduché nastavenie kábla.Zase držiaku v opačnom smere a otvorte ho na opätovné použitie.

[Multi-Uplatňovanie]Vhodný pre retro dekorácií v domoch, reštauráciách, baroch, atď.To tiež robí vášho domova, kancelárie a nádvoria DIY projekty bezpečnejšie a spoľahlivejšie.

[Vintage Dizajn]skrutku-dizajn uľahčuje umiestniť žiarovku a ľahko zápasy akýkoľvek štýl dekorácie, jednoduchý a klasický.

veľkosť:55mm

Materiál:plast

farba:Čierna

Obsah Balenia:

12 x skrutka lampholders

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty