1 KS Manželská Mini Smart Tlačidlo Prepnúť Multi-Function Tuya Smart Zigbee Prepínač Pre Domácu Automatizáciu

€10.03 €12.70

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - FGHGF
  • Spôsob komunikácie - RF

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Gateway Vyžaduje:Zlepšenie vášho inteligentného domu skúsenosti s ľahkosťou škárovaním náš produkt s ZigBee a Tuya inteligentné zariadenia.Vezmite prosím na vedomie, že náboj nemôže fungovať nezávisle.Okrem toho batérie (AAA) sú potrebné (nie je súčasťou) .

Multi-Kontrola Zariadení: Smart Tlačidlo umožňuje súčasne ovládať všetky inteligentné svetlá vo svojej domácnosti, takže je ľahké pre vás na riadenie vašej domácnosti.Či už je to vaša kuchyňa, obývacia izba, exteriéri, alebo interiéri, si môžete vychutnať pohodlie a jednoduchosť podaných domácej automatizácie.

Režimy scény: S Tuya/Smart Život app, môžete predvoliť rôznych režimov scén pre každé tlačidlo umožňuje prepnúť na najvhodnejší scénický režim kedykoľvek a kdekoľvek.

Jednoduchá Inštalácia: prepínač bezdrôtovej komunikácie nevyžaduje žiadne komplikované, vedenia alebo inštalácie.Je napájané batériou, takže je veľmi vhodný pre používateľov.Môžete sa tešiť na plynulé a bezproblémové domácej automatizácie skúsenosti.

Zigbee Pripojenie: S viac stabilné Zigbee pripojenie protokol, v porovnaní s inými protokolmi, ako je Bluetooth, môžete sa tešiť na viac spoľahlivé pripojenia a vylepšené úspory energie výkon.

Farba:Biela

Materiál:ABS

Veľkosť: 51 x 51-16.5 MM

Obsah Balenia:

1 x Bezdrôtové smart switch

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty