Čistý Sequin Tutu Sukne, Dekoračné Dievča Narodeniny Oblečenie Dievčatá, Deti Sukne Princezná Deti Batoľa Tylu Oblečenie

€5.45 €7.78

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Vekové Rozpätie - 25-36m
  • Materiál - Plyšové
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Pohlavie - Muž
  • Sezóna - Leto
  • Náplň - BAVLNA

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Tento batoľa sequin tutu sukne je ideálny pre každú príležitosť.Jeho priedušné, odolné a módny štýl bude vaše dieťa v centre pozornosti.Plus, to je skvelý darček pre všetky malé decko!

Špecifikácia:

Hmotnosť cca: 140 G

Balenie Zoznam:

Batoľa sequin tutu sukne*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vysoko-kvalitný Materiál: Naše batoľa sequin tutu sukne je vytvorený z výborný polyester-bavlna zmes pre priedušnosť a odolnosť.Tkanina je mäkké a pohodlné na citlivú pokožku a je odolný voči obaľovanie alebo vyblednutiu.

2.Iskru Dizajn: Tento batoľa sequin tutu sukne funkcie klasický dizajn, ktorý vytvára silný slávnostnú atmosféru.Na flitrami sú roztomilé a zaujímavé, a odrážajú svetlo krásne.

3.Módny Štýl: Tento sequin tutu sukne bude vaše dieťa vyčnievať z davu.Sukňa je navrhnutý s načechraný tylu vrstva, ktorá dodáva viac šarmu a elegancie.Či už je to pre oslavu narodenín alebo príležitostné deň, táto sukňa bude spĺňať všetky vaše potreby a vaše dieťa vyzerať rozkošný.

4.Rozsah použitia: Táto batoľa sequin tutu sukne je ideálny pre oslavy, cosplay, večierky, rodinné oslavy, karnevaly, a ďalšie.Funkcie načechraný tylu vrstva, ktorá glitters s flitrami.

5.Skvelý Darček: a sequin tutu sukne, že ona budete radi nosiť.Nielen, že je to pohodlné a dobre vybavené mäkkou podšívkou, ale to je ideálne pre každú príležitosť.Vaše dievčatko sa bude cítiť ako princezná, či ona je dresing alebo sa zabaviť na párty.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty