47-75 CM Nastaviteľné Chôdza Rebrík Hliníkovej Zliatiny Kôň Stolice Nohy Skladacie Viacpodlažné Stavby Držiak Multifunkčné Fáze Rekvizity

€98.75 €161.89

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • číslo produktu - GZ2773B
  • Použitie - Renovácia Tím
  • Názov Značky - GZRUOMU
  • Číslo Modelu - Výška 45-75 CM je nastaviteľný
  • Materiál - Zliatiny Hliníka
  • Druh - Stavebný Nástroj Časti

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

47-75 CM Nastaviteľné Chôdza Rebrík Hliníkovej Zliatiny Kôň Stolice Nohy Skladacie Viacpodlažné Stavby Držiak Multifunkčné Fáze Rekvizity

Členenie Položka Opis

Názov: Zložené kôň Stolice Nohy

Model: Výška 45-75 CM je nastaviteľný

Balenie hmotnosť: 13KG

Veľkosť balenia: 70*23*35 CM

O tejto položky

Podrobný popis: vhodný pre vnútorné a vonkajšie dekorácie, inštalácia a údržba a ďalších vysoko práce, ako sú stropné konštrukcie, stropy okruhu, potrubia, inštalácia a údržba, striekaním, čistenie, orchard trhanie, pobočka odstránenie, klaun koloch, predstavenia, tanečné, atď., môže nahradiť tradičné lešenia, vysokú stoličku a vysokého rebríka.Prevádzkovateľ môže chodiť, stáť a pracovať slobodne vo vnútri a mimo viacpodlažné podporu zariadenie, a to bez potreby pomocných pracovníkov a ďalších zariadení.Okrem toho, že sa používa ako nástroj pre zdvíhacie zariadenia, koloch, môže byť tiež použitý ako klauni v zábavných podnikov a koloch pre ľudové predstavenie.Tento produkt je založený na princípe ľudského bionika, napodobňujú vlastnosti ľudskej dolnej končatiny tela, pohyb, vývoj nových produktov, tak, že ľudia môžu stále chodiť voľne po sebe, a hliník použitý materiál je pevný a ľahký, silný nosné sily, môže vydržať vysokej pevnosti konštrukcie požiadavky, jednoduché nosenie, s veľmi krátkom čase môže naučiť používať.

Tipy: Máme iné modely tohto produktu, ak je to potrebné, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis!

Poznámka:

1. Ak sa rozhodnete "Predávajúci spôsob dopravy", prosím, na vedomie, že tento expedičný poplatok sa vzťahuje len na niektorých krajinách / regiónoch, tak po úhrade, prosím kontaktujte nás a my vám potvrdí s vami.Zh

2.Ak zásielku príde na vaše miestne zvyky, prosím, platiť dane a prevziať zásielku preč.Nenesieme clá a dovozné dane.Ak colné zlyhá v dôsledku kupujúceho dôvodov a tovar sa vráti alebo zničená, nebudeme vám vrátenie peňazí.

3. Ak sa rozhodnete DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, pomôže vám usporiadať medzinárodné expresné dodávky a dodávky priamo na vašu adresu (dverí k dverám služby)!Ak je tovar dodaný kuriérom, kupujúci je len nutné platiť dane pri príchode.

4. Pred podpisom, musíte skontrolovať balík uistite sa, že je v dobrom stave, a potom ju podpísať.Ak je balík poškodený, prosím, fotografovanie, potom okamžite sa sťažovať na lodnej dopravy, nezabudnite, sťažnosť číslo, a potom ma kontaktovať, my vám určite pomôže.

5. Naše prevádzkové hodiny: 9: 00-18: 30 Peking čas.Medzitým, budeme reagovať na vašu správu okamžite.Počas prestávky, nemusíme byť schopní odpovedať na vašu správu, prosím pochopiť.Odpovieme vám do 24 hodín.

6. Keď balík príde na colnom z vašej krajine, budete musieť platiť dane a vyzdvihnúť balíček.Nie sme zodpovední za platenie cla alebo dovozné dane!Ak ste v odľahlej oblasti, budete musieť zaplatiť dodatočné $40 pre vzdialených oblastiach!

Všetky recenzie

Príbuzné produkty