Tuya WIFI USB Nabíjateľné Teplota A Vlhkosť Detektor Domov detskej Izbe Vlhkomer LCD Displej diaľkového IR ovládača Čierna

€24.43 €38.17

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie: Zostať v kontakte Kedykoľvek a Kdekoľvek: S možnosťou pripojiť k vášmu mobilephone, môžete sledovať váš domov je teploty a vlhkosti, aj keď ste preč.Presné: Tento produkt poskytuje presné a rýchle hodnoty teploty a vlhkosti vo vašom dome.

Ľahko čitateľný Displej: jasný displej uľahčuje čítanie teplota, vlhkosť, čas a dátum, rovnako ako najvyššie a najnižšie teploty a vlhkosti.Kompaktný a Prenosný: malý a kompaktný dizajn uľahčuje presun z miestnosti do miestnosti.

Zlepšiť Váš Domov Komfort: monitoring vášho domova teploty a vlhkosti, môžete urobiť úpravy na zlepšenie vášho domova pohodlie.Dual Teplota Jednotky: teplota jednotky môžete ľahko prepínať medzi Celzia a Fahrenheita, čo je výhodné pre užívateľov z rôznych regiónov.

To môže byť spojené s inými inteligentnými zariadeniami, aby sa dosahuje inteligentných domov kontroly, ako je napríklad zapnutie klimatizácie, keď je teplota nad 30℃, a zapnutie zvlhčovača, keď je vlhkosť nižšie 68%.

Tam sú dve sily metódy: napájaný z batérií alebo dobitie základne pohonom, ktoré sú široko používaný.Vybavené IR diaľkového ovládania, kompatibilný s viac ako 5000 INFRAČERVENÝCH zariadení.

Špecifikácie:

Farba: čierna

Teplotný rozsah merania: 0℃ až 60°C

Vlhkosť rozsah merania: 0%-99%RH

Položka veľkosť(zahŕňa base): 100 x 90 x 78 mm

Materiál: plast

Obsah Balenia:

1 x wifi Teplota a Vlhkosť

1 x usb kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Tuya WIFI USB Nabíjateľné Teplota A Vlhkosť Detektor Domov detskej Izbe Vlhkomer LCD Displej diaľkového IR ovládača Čierna

Všetky recenzie

Príbuzné produkty